Újdonságok

:heart::heart::heart:

6 kedvelés

Új színekben elérhető! :eyes:

https://www.barabrume.fr/reload-s-spectrum-rda-reload-vapor

4 kedvelés

Az is menő . :grin:

This Is Cool GIF by MOODMAN

4 kedvelés

Ezek érzik .. és tudják , hogy mire bizseregne a …:face_with_peeking_eye::kissing_face_with_closed_eyes:

5 kedvelés

Hát köszönöm az ajánlásokat.
Még mindig fogalmam sincs, merre induljak el.

Confused Looking For GIF by Looney Tunes

5 kedvelés

Lassan az ágyba … Reggel meló :face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

6 kedvelés

Ihlet

6 kedvelés

Ez mindig nehéz kérdés.. amúgy ,hogy gőzölsz ? MTL vagy DL ..?

2 kedvelés

Dtl , KTM , MTZ :rofl:

7 kedvelés

Kettő között jelenleg.
Most a 0.6 porikkal tolom.
Előtte ugye 2 évig DL volt (Dead Rabbit M RTA Tank), de azt is én 29 W-on toltam. 0.2-es mesh lappal.

3 kedvelés

Akkor maga a slukk egyből tüdőre megy csak alacsony watton … Akkor hívjuk ezt divatosan RDL+Nek én is inkább az RDL-t mondanám magamra . Nálam az MTL slukkolás tűnt el ,így minden megy egyből tüdőre legyen az 10 vagy 40 watt :rofl: ..
Az én ajánlásom mindenképp az ,hogy ha lesz újra HC -n Vandy Vape Pulse V3 akkor csapj le egyre + hozzá egy RDA

5 kedvelés

RDA pontosan hogy működik ?
Tudom, hogy nincs tartály, csepegtetni kell rá … no de mennyit ?
Mikor tudom, hogy újra kell rá csepegtetni ?
Ez csak otthoni használatra ajánlott, mivel tartály nincs !?

4 kedvelés

A borzok olyan modok amiben talalható egy tartály amiből felpumpálod a levest a kazántérbe . Rda-n lehet érezni mikor fog kiszáradni olyankor kell rá levest rakni vagy ha van ilyen modod pumpalsz egyet .

3 kedvelés

Ezért kell az RDA alá egy Squonk mod , mert azokban a mod-n belül van egy tartály amit megnyomva fel megy a Liquid az RDA ba … Csepegtetni én K..a lusta lennék

Abszolút nem csak otthoni használatra van

Egyébb ajánlásom egy Stubby 21 :rofl::heart::rofl:

4 kedvelés

A Supreme v3 az minden is ugye . Rda squank pin rdta felső leveses, van lé kontrol .
Postles deck , mesh , solo , velocity .
3 féle légszűkítés :love_you_gesture:

4 kedvelés

Közben megtaláltam róla (Vandy Vape Pulse V3) itt az élménybeszámolót.
Egy gyors kérdés : Erre a modra bármilyen RDA tank tehető ? Úgy értem, hogy mindegyik RDA tank úgy van kialakítva, hogy “lyukas” az alja és lehessen alulról is pumpálni bele a lötyit ? :thinking:

2 kedvelés

Ő van ami eleve nem kapott ilyen pint . De az viszonylag kevés a legtöbb forgalmazott rda- úgy adják hogy van squnk pin mellé .

5 kedvelés

Ahogy a kolléga írta ..akad amihez nincs ilyen BF pin .. de mostanában kiadott RDA-k nál én mindenhol láttam feltüntetve a BF pint :heart:

6 kedvelés

Tapasztalataim szerint mindig ki kell cserélni az RDAban a gyári pint egy squonk pinre.

4 kedvelés