Az is menő .
Ezek érzik .. és tudják , hogy mire bizseregne a …
Hát köszönöm az ajánlásokat.
Még mindig fogalmam sincs, merre induljak el.
Lassan az ágyba … Reggel meló
Dtl , KTM , MTZ
Kettő között jelenleg.
Most a 0.6 porikkal tolom.
Előtte ugye 2 évig DL volt (Dead Rabbit M RTA Tank), de azt is én 29 W-on toltam. 0.2-es mesh lappal.
Akkor maga a slukk egyből tüdőre megy csak alacsony watton … Akkor hívjuk ezt divatosan RDL+Nek én is inkább az RDL-t mondanám magamra . Nálam az MTL slukkolás tűnt el ,így minden megy egyből tüdőre legyen az 10 vagy 40 watt ..
Az én ajánlásom mindenképp az ,hogy ha lesz újra HC -n Vandy Vape Pulse V3 akkor csapj le egyre + hozzá egy RDA
RDA pontosan hogy működik ?
Tudom, hogy nincs tartály, csepegtetni kell rá … no de mennyit ?
Mikor tudom, hogy újra kell rá csepegtetni ?
Ez csak otthoni használatra ajánlott, mivel tartály nincs !?
A borzok olyan modok amiben talalható egy tartály amiből felpumpálod a levest a kazántérbe . Rda-n lehet érezni mikor fog kiszáradni olyankor kell rá levest rakni vagy ha van ilyen modod pumpalsz egyet .
Ezért kell az RDA alá egy Squonk mod , mert azokban a mod-n belül van egy tartály amit megnyomva fel megy a Liquid az RDA ba … Csepegtetni én K..a lusta lennék
Abszolút nem csak otthoni használatra van
Egyébb ajánlásom egy Stubby 21
A Supreme v3 az minden is ugye . Rda squank pin rdta felső leveses, van lé kontrol .
Postles deck , mesh , solo , velocity .
3 féle légszűkítés
Közben megtaláltam róla (Vandy Vape Pulse V3) itt az élménybeszámolót.
Egy gyors kérdés : Erre a modra bármilyen RDA tank tehető ? Úgy értem, hogy mindegyik RDA tank úgy van kialakítva, hogy “lyukas” az alja és lehessen alulról is pumpálni bele a lötyit ?
Ő van ami eleve nem kapott ilyen pint . De az viszonylag kevés a legtöbb forgalmazott rda- úgy adják hogy van squnk pin mellé .
Ahogy a kolléga írta ..akad amihez nincs ilyen BF pin .. de mostanában kiadott RDA-k nál én mindenhol láttam feltüntetve a BF pint
Tapasztalataim szerint mindig ki kell cserélni az RDAban a gyári pint egy squonk pinre.