Újdonságok

Van belső ködlámpájuk? :thinking:

5 kedvelés

Piacra kéne dobni a Braille írásos navigációt…
Egy vak betéved egy szerszámboltba tapogat a polcokon és kezébe kerül egy ráspoly, mekkora hülyeségek vannak ide írva…

5 kedvelés

Már tudja a fene a márkáját majd ki keresem de volt olyan ami C csatlakozós Pod fej . Mit ad isten telefonba be lehetett dugni és üzemelt egyben ez is volt a vél . Valahol az is meg volt osztva itt .

5 kedvelés
5 kedvelés

Csatlakoztál a NAV. rendszerére, mint a pénztárgépek…

5 kedvelés

Kérjük magunknak.
Tisztelettel NAV
:rofl:

7 kedvelés

Olyat kell rendelni, amilyen ízt ők nem szeretnek…:thinking::roll_eyes:

5 kedvelés

Valahol van az interneten bugyraiban egy 10-es lista amire a világ legérdekesebb ízei vannak . Lista részét képzi a bors és a washabi többire nem emlékszem

6 kedvelés

Ananász :grin: amúgy hát, igen…

5 kedvelés

Az ananászt nem tüdővel fogyasztjuk, az mehet gyomorba, egyéb okok miatt.:pineapple:

6 kedvelés

Szép .. sokáig volt a tervben , de aztán ki nőttem a 18650 és kategóriából .. pedig igazán mokány kis Aio :heart:

4 kedvelés

Dios Mio

5 kedvelés

Most Vapdroid 15 update-tel, dual Sim, dual íz​:roll_eyes::open_mouth::sweat_smile:

(Felhívja anyádat, ha túl erőset szívsz)

5 kedvelés

Nem tudom . De jó dolgukban az emberek már nem tudnak mit kitalálni . Csak innovació néven szemetet gyártani a világnak .

7 kedvelés

Tipik eszköz, ami egyik funkcióját sem teljesíti rendesen…Teleshop fíling :roll_eyes::grin:Kína mindig olyan ügyesen tudott milliárdszámra giccset gyártani​:open_mouth:

4 kedvelés

Oké értem én valahogy meg kell ragadni a célközönség figyelmét . De miért csilli villi neon csomagolásban rejtik mondhatni rövid élettartammal párosítva . Jön majd a bibi mert nem kompatibilis ájfossal , meg Linux alapú , és blackberry-vel . 1 év és kiadnak egy hú de fejlettebb verziót . Ami volt kuka . A mai napig az elektronikai huladék 60% nincs újra hasznosítva . UK tanúsítvány kap de CE-t nem . Szabályozni kéne minimum 90% újra felhasználható legyen . Abban az esetben kaphatna tanúsítvány és a feldolgozási költséget biztos rád terhelnék mint vevő . De kötelező lenne nekik vissza vinni és ártalamtlanítani amit kell a többi mehet vissza a körforgásba .

5 kedvelés

Sok “cég” akkor se tenné vissza a körforgásba, ha megfizettetné…:roll_eyes:

4 kedvelés

A nagyobb elektronikus cikkek mint , mikro , hűtű , mosógép , K nagy tv-ék . Elszállítására kerülnek . Azok nem tartalmaznak vagy nagyon elenyésző szintén földfémeket de újrahasznosítják . Ezek a vackok meg lipo és liion akukat használnak . Az kicsit értékesebb mint 2 dkg réz a mosógépből meg a vas mag .

5 kedvelés

De már 30 éve is cikkeztek mindenféle műanyaglebontó baktériumokról is. :roll_eyes:

4 kedvelés

3,2-3,4 millió forint 1 tonna finomítatlan lítium-karbonát . Lesz belőle li-ion , li-po , lítium klorid, li-fe és ezt mind édes vízzel mossák ki . Tudom fog esni az ára ahogy eltudják érni az olyan helyeket ahol sokkal tisztább és rétegekben van . De addig is egy kicsit csak egy kicsit vegyenek már vissza magukból

5 kedvelés