Újdonságok

Plusz a mindig minden is frísip ugyebár :grin::roll_eyes:

5 kedvelés

19 kedvelés

Hááát csak nem sikerült elsőre hibátlant alkotni. :sweat_smile: Az az ajtó eléggé aggasztó.

Ja és ismét van nyomtatási hiba a dobozon.

7 kedvelés

Ittas skót akcentussal. Ejdeejt millimétör . Ejd őr tön skönk bottle. Oszt közbe szét hullik . Majd javítják . Tetszetős

4 kedvelés

Úgy rémlik a faszi belga vagy holland kamionos. :grin:

4 kedvelés

Bocsánat nem skót hanem ír akcentussal mondta . Báj dö véj :rofl: . De ha belga meg isértem az is olyan mint a bajor kiejtésre a szó vége nem hogy nem létezik megsemmisül mikor mondják :grin::rofl:

4 kedvelés

Utánanéztem. Holland vaper! :sweat_smile:

4 kedvelés

Kocc Van Haver, holland vaper :grin:
(És testvére, Hallja Menjeninnen…)

4 kedvelés

Bajor felmenőkkel vagy bevolt tépve mint az elő perforált francia blokk.

4 kedvelés

https://www.instagram.com/stories/lostvape_official/3611139166532959838?utm_source=ig_story_item_share&igsh=czJwaHZrbXJud2ls

3 kedvelés

Most jól értem akkor újra kiadják a quest squonk modot? :face_with_diagonal_mouth:

3 kedvelés

Hát úgy tűnik…

2 kedvelés

Remastered mánia őket is elkapta .

3 kedvelés

Mindennek örülünk, ami squonk.. amúgy nekem tetszik … 21700.. 9,5mili mivel egy mainstream gyártó így az árazás is kedvező lehet ,ha tényleg újra lehetne kapni …

2 kedvelés

Csak óvatosan vele. Az összes ami lefutott a gyártósorrol hibás volt amikor megjelent. :sweat_smile: Rosszul terveztek meg egy pöcköt ami miatt használhatatlan lett a squonkolás.

6 kedvelés

Én örök pozitív vagyok … :joy: Ez a széria jobb lesz

6 kedvelés

Úgy legyen! Legyen ez az év a squonké!!! :grin:

5 kedvelés

De jövőre akkor Tisza…:grin:

6 kedvelés

Úgy legyen! Már nem szeretem a narancsot mert magas a fruktóz tartalma és rossz hatással van rám :sweat_smile:

5 kedvelés

Republic-" ez a parancs, érik a narancs!" :wink:

4 kedvelés