Újdonságok

Ajánld is, hiszen neked van tapasztalatod vele​:slightly_smiling_face:és nem ajánlgathatom úgy, hogy nincsen :slightly_smiling_face: (DL-ről se szoktam nagyon nyilatkozni, az sincsen).
(Hűsítős aromákról senem :grin:)

9 kedvelés

Szerintem azért nem ajánlja senki mert baromi sok opció lelhető fel és nehéz megtalálni a megfelelőt elsőre. Továbbá sokkal egyszerűbb egy 510es csatlakozós RTA-t kicserélni mint egy boro tankban egy brigde-t cserélni.
Én kipróbáltam 4 fajta boro bridget és egyik se jött be. Részedről sincs igazán más tapasztalat az B80-ban található bridgen kívül de hála az égnek te szerencsés voltál és kisebb finomhangolások után tökéletesen kiváltotta a korábbi Intake RTA-t.

7 kedvelés

Oké, de közben rájöttem, hogy én sem lennék hiteles mert nem vagyok aromafogyasztó. Tudjuk, mert ezerszer halljuk a tesztvideókból, hogy ezek az eszközök kiválóak az ízvisszaadásban…de én ezt a tulajdonságát pont nem támaszthatom kiterjedt saját tapasztalat hiányában alá

6 kedvelés

Egy bridge csere fényévekkel egyszerűbb mint számos kezdő user által választott dizájn rta eredményes építése. A “kb lehetetlen” kategóriáról nem is beszélve (brünci és társai​:grin:)
Számomra a B80 esetén már csak az AIO élettartama a kérdés. 13hónap 7/24-ben használat 1+ millió izzítással :white_check_mark:. A tűzgomb mikrokapcsolójának strapabírása a kérdéses…és hogy cserélhető-e ha szükséges. De bakker, ennyi izzítás után már egy Dani-nál is előjöhet hasonló gond…viszont a tény az, hogy annál ez könnyen orvosolható.

6 kedvelés

Brünci egyedi eset :sweat_smile:

5 kedvelés

Berserker, Ares, Pioneer 1.0?..csak, hogy pár kedvelt dizájnt még említsek :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Aroma ide vagy oda, legalább képben vagy a többi paraméterrel :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia ! Ez egy jó kérdés… Talán mert senki sem azt keresi illetve ugye aki erre téved leginkább MTL felhasználó , talán itthon annak nagyobb a divatja vagy inkább a kultúrája és Aio-bol nehezebb igazán jó mtl-t ki facsarni , de nem lehetetlen …

Vannak betétekkel szűkíthető drip-ek + vannak olyan tartályok amin a pin-en kívül még lehet állítani a levegőt… Csak talán macerásabb mint egy jó mtl RTA-val

Illetve sztm elérhető áron kevés Aio van a piacon jelenleg … Talán kicsit hasonló a helyzet mint a Squonk piacon …

6 kedvelés

Jelenleg 3 különböző RBA van használatban nálam 4 AIOval … Finomabbnál finomabb ízekkel :joy:

Üzemben van még RDA és RTA … nagyjából azonos setup van mindenben . Az ízeket sokszor végig kóstolom mindenben vagy is igyekszem ,hogy 1-1 íz egyszer mindenbe bele kerüljön .

Szerintem az ízben erősek RDL -ben kifejezetten jól adja vissza még RDA -hoz képest is …

Nálam ez nem kérdés ,hogy két fajta készülék van amire még pénzt adnék az az Aio és a Squonk :heart:

9 kedvelés

Ha valami új “ízet”(nem izét!) akarok kipróbálni, biztosan a B80 AIO RBA-val teszem meg. Márcsak a picike kazántér miatt is, valahogy abban a legízesebb az aroma/liquid. :saluting_face:

8 kedvelés

Abban még az aromamentesnek is van valamennyi íze :grin:

8 kedvelés

Lehet valakinek érdekes lesz! :eyes::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::wink::face_with_peeking_eye:

12 kedvelés

Hát szomorú vagyok, hogy nem merték meglépni a felülről töltést. Szégyen ha marad az a kis csavaros megoldás mint ami az Empirenál volt.

6 kedvelés

Erről én nem tudok nyilatkozni, nem squonk-olok. De @gangsta_gergo neked biztos több infód van, és már így is több részletet tudsz, mint amit én megosztottam, egy képet. :wink::grin:

9 kedvelés

Amúgy egész jól néz ki … De … Mint már írtam a bánat szedegesse mindig a palackot …

Most a stubby 8,5ml és RDTA jobban bacca a … :joy:

9 kedvelés

További részleteket az eszközről.

Én csak annyit tudok róla, hogy GrimmGreen tavaly nyár óta rebesgeti a készülék érkezését. Szerette volna tovább vinni az Empire ( egy akkus squonk modjuk) brandet de sajnos rengeteg hibás készülék került ki a gyártósorról és inkább előálltak egy új névvel.

Ám a Vaping101-en található leírás szerint CNC-vel készített alumínium házat kap a készülék. Garantált a magas árazás! :smile:

6 kedvelés

A Coming Soon az hány ft? :thinking::rofl: Nem lesz ez ócsó

6 kedvelés

Az elődje sem volt az, kb 130€+vám, stb-ért

6 kedvelés

189 Euró lesz kb … sztm :thinking:

6 kedvelés

Kézbesítés után plusz egy hónap mire megkapod a müködő terméket. :smile:

4 kedvelés