Újdonságok

Hát a millennium a borsos ára miatt kilőve, a másik valóban passzolna hozzá. Köszönöm. Még meglátom mi lesz a sorsa a modnak.

7 kedvelés

Tedd fel adok-veszekbe, hátha ráharap valaki. :saluting_face: :wink:

9 kedvelés

Ja ja, át gondolom még :+1:

8 kedvelés

Jó lenne már egy stabfa mod. :face_with_peeking_eye: :face_holding_back_tears:

7 kedvelés

Jajjjj ha ez valami Pod lenne , már vehetném is meg az acconynak :joy:

3 kedvelés

Főleg ha olcsó is :grin:

7 kedvelés

Ahogy nézegetem annyira nem az. Hacsak ez nem. :wink: :rofl:

6 kedvelés

Poco alternatíva… kicsit nagyobb aksit kaphatott volna . Ez kell a fiatalságnak … minnèl nagyobb tartály ,hogy hetekig semmi dolga ne legyen vele csak szívni

3 kedvelés

Az elméleti 80ezer slukk olyan mintha sose kéne cserélni a podfejet :sweat_smile:

5 kedvelés

A minap kérdeztem egy távolabbi kollégát, mi az az irdatlan puncsrózsaszín szappantartó méretű hatalmas műanyag mod a kezében? :roll_eyes: Felvilágosított, hogy ez valami 4 ízű, átfordítható tetejű 80 ezer slukkos, tölthető akkus borzalom. Megfogtam, rohadt nehéz nagy műanyag butaság. Nevére nem jöttem rá. Mondom mennyi volt? Aszongya 20 k, de van hogy 14-16k közt is tudnak néha hozni. Mondom, komám, és ez meddig elég? Hát, a gyakorlatban 2 hetet húzza kb :roll_eyes:
Na nesze 80.000 slukk…biztos tudja, csak legfeljebb égett gumicsizma ízzel a 10.000-ik slukk után…de ráadásul tényleg szörnyű, és irdatlan, és ronda nagy cumó. :roll_eyes:

10 kedvelés

Azt a macska rúgja meg. 20k??? Két hétre? :sweat_smile: Azt meg nem tudja, hogy chinatownba a minőségellenőr Qiang ajkai már érintkeztek a 4 varázslatos ízzel :rofl:

8 kedvelés

Erre hasonlított, de nagyobb volt, egyszínű, és csúnyább.:open_mouth:és el lehetett forgatni a ménkű nagy szipókáját​:scream:biztos fincsi :nauseated_face:4 íz :star_struck:

5 kedvelés

4 oldalú ízű bigyóról láttam valami videjót :joy:nem nyűgözött le :man_shrugging:

6 kedvelés

Csak 20 ropi pultalól…és úgy néz ki, mint egy fehérorosz játék defibrillátor :joy: és ez komoly…

5 kedvelés

Serdülőként lehet félreérteném ezt az eszközt​:sweat_smile:

Láttam már GrimmGreen-nél működés közben. Botrány :smile:

9 kedvelés

Te is vape eszköznek nézted? :joy: De hát ez béna, csak 6k slukk :roll_eyes:abból 3k koksz

5 kedvelés

Hamvas barack…hmmm.Valami filmen volt azthiszem…csajra mondták… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Tuti japán :grin:

4 kedvelés

Őszinek tűnik de ha szerencsés az ember akkor nektarin :smile:

6 kedvelés

Travolta mondta…

3 kedvelés