Hát a millennium a borsos ára miatt kilőve, a másik valóban passzolna hozzá. Köszönöm. Még meglátom mi lesz a sorsa a modnak.
Tedd fel adok-veszekbe, hátha ráharap valaki.
Ja ja, át gondolom még
Jó lenne már egy stabfa mod.
Jajjjj ha ez valami Pod lenne , már vehetném is meg az acconynak
Főleg ha olcsó is
Ahogy nézegetem annyira nem az. Hacsak ez nem.
Poco alternatíva… kicsit nagyobb aksit kaphatott volna . Ez kell a fiatalságnak … minnèl nagyobb tartály ,hogy hetekig semmi dolga ne legyen vele csak szívni
Az elméleti 80ezer slukk olyan mintha sose kéne cserélni a podfejet
A minap kérdeztem egy távolabbi kollégát, mi az az irdatlan puncsrózsaszín szappantartó méretű hatalmas műanyag mod a kezében? Felvilágosított, hogy ez valami 4 ízű, átfordítható tetejű 80 ezer slukkos, tölthető akkus borzalom. Megfogtam, rohadt nehéz nagy műanyag butaság. Nevére nem jöttem rá. Mondom mennyi volt? Aszongya 20 k, de van hogy 14-16k közt is tudnak néha hozni. Mondom, komám, és ez meddig elég? Hát, a gyakorlatban 2 hetet húzza kb
Na nesze 80.000 slukk…biztos tudja, csak legfeljebb égett gumicsizma ízzel a 10.000-ik slukk után…de ráadásul tényleg szörnyű, és irdatlan, és ronda nagy cumó.
Azt a macska rúgja meg. 20k??? Két hétre? Azt meg nem tudja, hogy chinatownba a minőségellenőr Qiang ajkai már érintkeztek a 4 varázslatos ízzel
Erre hasonlított, de nagyobb volt, egyszínű, és csúnyább.és el lehetett forgatni a ménkű nagy szipókájátbiztos fincsi 4 íz
4 oldalú ízű bigyóról láttam valami videjót nem nyűgözött le
Csak 20 ropi pultalól…és úgy néz ki, mint egy fehérorosz játék defibrillátor és ez komoly…
Te is vape eszköznek nézted? De hát ez béna, csak 6k slukk abból 3k koksz
Hamvas barack…hmmm.Valami filmen volt azthiszem…csajra mondták…
Tuti japán
Őszinek tűnik de ha szerencsés az ember akkor nektarin
Travolta mondta…