Arról nem, főleg ha jegyet sem vált rá az ember…
ZQ essents se 18650 mod
Innokin coolfire z80 18650 kitt zenith II tankkal
néha meg kevés
nagyjából igaz,de ha tekerek egy Mtl fused claptont 1,7ohmra,na ott már kevés a 4,2 volt is.Én ott 16 watton szeretem,de az már bőven 4,2 felett van.
A templombajárósomNem tettem le róla,de nem érzem még a kísértést hogy lecsapjak rá.Majd pár hónap múlva,ha lesz a franciáknak.Hátha lesz annyi bónuszpontom addigra náluk ,hogy fizetni nem is kellÚgy tudom ez kisebb is mint a sima essent.
NI80-nal igen,én már csak kanthalt használok,az többet kér.
Uuu de szép horgász cigi
Kijönnek a partra megnézni a halak…
Nekem kicsit csicsás… Ha monokróm a kijelző akkor OK. Legalább az legyen visszafogott.
Akkor neked sem jön be, DNA 100C vagyis színes.
Engem két dolog érdekelne, az egyik az ára (gyanítom 30+K), a másik pedig az akku kezelés. Nem igazán tud szerintem szellőzni, úgyhogy ez egy negatívum lehet szerintem.
Sajna az ember jobbat remél… Fenének kell ragaszkodni a fényjátékhoz a kijelzőn.
Szerintem ez bőven 150 dolcsis cuccer…
Tudod, a vásárló véleménye: ennyiért oldják meg a szellőzést, vagy legyen benne légkondi és hűtő! IS!
A gond nálam ott kezdődik,hogy a DNA meg a hal takony nem illenek össze .Illetve valószínű a leendő ára ,mivel nekem ütni-vágni kell majd
Köszönöm de nem!Rájöttem hogy nekem azok a modok jönnek be,amelyek számomra szépek,DE! nem tudnak semmitÚgyértem mutassa a wattot és az ellenállást és akkor boldog is vagyokSzerencsére az aspire-jaim még puff-ot sem tudnak ,máskülönben még az lenne mint rég,hogy Jajj ma hány szál cigi elment
Hát akkor üdv a klubban!!! Használhatóság mindenek felett!
Detto, azért megveszek egy modot 20k-ért, mert tetszik, egyébként meg vw, meg tűzgomb legyen, és fekete-fehér kijelző.
Úgy-úgy !Az enyémek monoban jelzik a wattot,ellenállás ,volt meg aksi állapot .Mondjuk a feszültség kijelzése egy igazán “hasznos” dolog .Mindig 0 V-ot mutat,a tüzelés pillanatában mutatja az aktuális feszültséget csak ilyenkor ugye a szemünk kicsit másfelé áll
Extracuki porlasztós “kezdő” set az aspire-től
https://www.lepetitvapoteur.com/en/all-our-kits/10005-boxx-aspire.html