Újdonságok

Majd csak tökéletesítik ahogy a dualt.

4 kedvelés

Ámen :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ne vaxold a verdát, ha rajta van a ponyva :sweat_smile:

4 kedvelés

5 kedvelés

Végre látható a feltöltési rendszer. Bár nem teljesen de láthatóan kívülről (oldalról ami fura) is lehet tölteni a squonk palackot.

6 kedvelés

Az baj barátom nekem bejön .. ha nem szállnak el az árral akkor veszek 1 et … Főleg , ha a szín választék is valid …

Tudom a zsanér … De amennyit nálam megy egy mod üzem órába … Bőven lehet tartós darab ..

Ha látod valahol már árulni kérlek szólj :heart:

5 kedvelés

Én megígértem magamnak, hogy nem veszek 26ban semmit de a fekete, piros, zöld triónak nehéz lesz ellenállni. :sweat_smile::fire:

8 kedvelés

Zöld :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:… Kíváncsi leszek az árazásra .. kell és kész

6 kedvelés

Ma jött szembe velem

7 kedvelés

Még egy bőr a ByKa-ról…

13 kedvelés

Nem is lesz vészes az ár.:smiley:

8 kedvelés

És van szép ződbe is :star_struck::ok_hand::grin:

7 kedvelés

Szia.

De van ám egy biztos jön hozzám.Én már hallom mondja vegyél meg!:joy:

7 kedvelés

A feketén kívül mind tetszik :heart::joy:

7 kedvelés

Óra, érintő kijelző, emlékeztető, 3800mAH minden játszik, reméljük a porlasztó szivárgást is megoldották, mert Ő is RPM3 porlasztóval működik, de itt változtattak már a podfejen.

7 kedvelés

Hát, a DOOM-ot simán rátehették volna bónuszba…:roll_eyes::grin:amilyen bika az elektronikai látványrész…

6 kedvelés

De legalább a :snake: kígyót :joy:

Snake Cell Phone GIF

7 kedvelés

:sweat_smile:
Ja Yes GIF by HOFER Österreich

5 kedvelés

:sweat_smile: elöbb-utobb minden lesz benne

Star Hearts GIF

7 kedvelés

ByKa V11

:fire: VILÁGELŐZETES | BY-ka V.11 :fire:
A Vaporium büszkén jelenti be, hogy elérhető a BY-ka V.11. világpremierje.

BY-ka V.11 a Vape Systems által

2026 első napjaiban hivatalosan is piacra dobják és forgalmazzák a BY-ka V.11-et a legjobb üzletekben és e-kereskedelemben, de a Vaporium rendkívül korlátozott mennyiségben rendelkezik, amely már kizárólag a négy milánói Vaporium üzletben kapható.

BY-ka V.11: l’evoluzione continua
A Vape Systems évről évre továbbra is emeli a lécet, finomítva a nevezetes RTA MTL projektjüket, finomítva és elképzeléssel.

A BY-ka V.11 egy új lépést jelent a tökéletesség felé, az állandó és sosem véletlenszerű evolúció eredménye.
Ez az új fejezet a korábbi verziók legjobb tulajdonságainak okos fúziója:
BY-ka V.8 által ihlette esztétika
23mm átmérő, ugyanaz, mint a V.7-es
V.8-tól örökölt felső kupak utántöltés, fordított menettel (az óramutató járásával megegyezően forgatva)
Alulról cserélhető légtűk, modern megoldás már a BY-ka SE és a BY-ka V.9-en is látható

A projekthagyományt és a funkcionális innovációt ötvöző atomizátor, amit azoknak terveztek, akik a legtöbbet igénylik az MTL lövészetből.

:round_pushpin:Már elérhető, világpremier, csak a Vaporiumban
:round_pushpin: Nagyon korlátozott mennyiségben
:round_pushpin:Exkluzív a 4 Vaporium milánói üzletben:
• Via Padova 51 – Vaporium NoLo
• Via Fara 1 - Vaporium új ajtó
• Viale Argonne 9 – Vaporium Argonne
• Viale Umbria 15 – Vaporium Umbria

Aki ismeri a BY-kát tudja mit jelent.
Ki várja… a késés veszélye.

Találkozunk az Emporiumban!

14 kedvelés