Újdonságok

még egy észrevétel: tehették volna a vezérlőszekciót a Boro-val ellentétes oldalra :thinking:…mert a mostanra kiforrott megoldás ez, de talán nekik sikerült megoldani, hogy biztosan ne érhesse folyadék.

4 kedvelés

AIO szkeptikusoknak írom…kíváncsiságból lemértem: most cseréltem akkut és töltöttem fel a tankot kényelmesen 10mp alatt​:index_pointing_up:

8 kedvelés

A nap sárga, az ég kék, a versenyzöld . :rofl::thinking:

8 kedvelés

Nem tagadtam sosem,mindent ki kell próbálni.

Azért az új Strangers boro sem kutya,de arra már azt mondom hogy izé:thinking:szép,de ennél több munkát már nem vállalok be érte​:blush:

8 kedvelés

nekem tetszik a “versenyzőőőd”, de ez szubjektív…elég ha a többségnek tetszik

8 kedvelés

Nekem is a zöld a szebb ..

5 kedvelés

De hát a munka nemesít!!:grin:

7 kedvelés

Az biztos,de bohócnak meg már öreg vagyok :blush:

9 kedvelés

Jó vagyok én parasztnak … Aszem :joy:

7 kedvelés

Nekem nagyon tetszik a földelés színe . Ződsárga az meg lehetne versenyzöld sávos kadmiumsárga. :rofl:

6 kedvelés

Biztonsági 2 kezes indítás :star_struck::heart_eyes::grin:

5 kedvelés

Miattam! Hogy nekem is jó legyen valamelyik! :rofl:

8 kedvelés

Lehet, hogy a dupla coilos tekeréshez jobb-bal izzítás.

6 kedvelés

Egyébként mos látva ezt a Boro-t én is megszédültem és átértékelem a terveimet.

Csak nem ismerem a műfajt. Írnátok pro-kontra véleményeket mennyivel jobb egy Boro tank. Íz-gőz-kezelhetőség?

6 kedvelés

Szvsz nem is, hogy jobb, csak más. Nekem kezelhetőbb, zsebbarátabb.
Sok RTA-nál kissebb a kazántere, több liquidnél másabb, intenzívebb ízt kapok mint RTA-val.
Némelyiknek nincs agyonbonyolítva a menüje. A B80 pl 2 fajta módban műxik oszt csá.
:face_with_raised_eyebrow: :grin: :saluting_face:

6 kedvelés

sokkal :grin:
Na jó, ez csak a saját 99%ban aromamentes tapasztalatom…a többit hallomásból tudom

5 kedvelés

Na jó, ez csak a saját 99%ban aromamentes tapasztalatom…a többit hallomásból tudom

6 kedvelés

Remélem gondoltak rá és védik a zsebi véletlen tüzelést, mert a feltételek azért adják elég rendesen…

4 kedvelés

Mintha belekapaszkodott volna a lehetőségbe a Taifun…

4 kedvelés

Az nincs, csak részecskegyorsító…

3 kedvelés