még egy észrevétel: tehették volna a vezérlőszekciót a Boro-val ellentétes oldalra …mert a mostanra kiforrott megoldás ez, de talán nekik sikerült megoldani, hogy biztosan ne érhesse folyadék.
AIO szkeptikusoknak írom…kíváncsiságból lemértem: most cseréltem akkut és töltöttem fel a tankot kényelmesen 10mp alatt
A nap sárga, az ég kék, a versenyzöld .
Nem tagadtam sosem,mindent ki kell próbálni.
Azért az új Strangers boro sem kutya,de arra már azt mondom hogy izészép,de ennél több munkát már nem vállalok be érte
nekem tetszik a “versenyzőőőd”, de ez szubjektív…elég ha a többségnek tetszik
Nekem is a zöld a szebb ..
De hát a munka nemesít!!
Az biztos,de bohócnak meg már öreg vagyok
Jó vagyok én parasztnak … Aszem
Nekem nagyon tetszik a földelés színe . Ződsárga az meg lehetne versenyzöld sávos kadmiumsárga.
Biztonsági 2 kezes indítás
Miattam! Hogy nekem is jó legyen valamelyik!
Lehet, hogy a dupla coilos tekeréshez jobb-bal izzítás.
Egyébként mos látva ezt a Boro-t én is megszédültem és átértékelem a terveimet.
Csak nem ismerem a műfajt. Írnátok pro-kontra véleményeket mennyivel jobb egy Boro tank. Íz-gőz-kezelhetőség?
Szvsz nem is, hogy jobb, csak más. Nekem kezelhetőbb, zsebbarátabb.
Sok RTA-nál kissebb a kazántere, több liquidnél másabb, intenzívebb ízt kapok mint RTA-val.
Némelyiknek nincs agyonbonyolítva a menüje. A B80 pl 2 fajta módban műxik oszt csá.
sokkal
Na jó, ez csak a saját 99%ban aromamentes tapasztalatom…a többit hallomásból tudom
Na jó, ez csak a saját 99%ban aromamentes tapasztalatom…a többit hallomásból tudom
Remélem gondoltak rá és védik a zsebi véletlen tüzelést, mert a feltételek azért adják elég rendesen…
Mintha belekapaszkodott volna a lehetőségbe a Taifun…
Az nincs, csak részecskegyorsító…