What's New

Egyenlőre kicsit sokkalom … Bár a sima Tita X is 120 euró környéke … .. fene enné meg :sob::heart:

5 Likes

Bízom benne, hogy a franciák ennél olcsóbban adják majd! :grin:

5 Likes

Leginkább fémipariban jártas vaper kollégák felé irányulna a kérdés. :grin:

Már kapható is az új Recoil R3 és a standard kiadások mellett kapható 24k arannyal futtatott és SS316 acélból készült kiadás is. Utóbbival kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés, hogy gyakorlati szempontból jobb-e mint a sima acél? Utánaolvasva a két anyag közti különbségnek megértettem, hogy korrózióvédelemben kiemelkedőbb a SS316, de a mindennapokban ha valaki rendszeren “tisztítja és ápolja” a tankjait akkor a sima rozsdamentes acél is jó választás ugye? Mostani tankjaik is csak sima acélból készültek. A Reload-ról tudom, hogy SS304 a Stalkról nincs infóm.

8 Likes

Ha nem egy vödör vízben tartod nonstop, tökéletes anyag mindegyik.

8 Likes
9 Likes

Köszönöm a válaszokat. Akkor még várok a vásárlással amíg meg nem jelenik az egy tekercses kiegészítő csomag. :grin:

8 Likes

Érdemes ránagyítani a fotóra…..

19 Likes

Ez már valami! Ezzel szerintem meg is érkeznék. Rég várja a piac, hogy feltegyék az i-re a pontot.

7 Likes

Sztem.pár hét és megérkezik a boltokba.

Még csak mai hír,ahogy olvastam.

7 Likes

A gyártó már listázta. Lehet be kell húzni mindkét darabot. Jól áll neki a zöld is.

14 Likes

Na boro ✓ jöhet a pumpálós és a duál .:grin:

8 Likes

Hát árazni tudnak az tuti! Dicodes BORO

8 Likes

Tudtam én,hogy elkapkodtad a vásárlást!!:grin:

7 Likes

Ez így az ár láttán már nem boro. Hanem csak Broooo . :expressionless_face:

7 Likes

Lehet kell abból több is :winking_face_with_tongue:feliratkoztam :blush:

8 Likes

Ha bejön neked a Boro ,akkor gondolom lesz is!!

7 Likes

Azért a Todd tesztjét megvárom. Nem mintha sokat változtatna a lényegen de azért na. Alighanem Jézuskának Mikulásnak meg kell fogalmaznom valami stílszerűt hátha beficcen a fa alá vagy a csizmába! :thinking:

9 Likes

Walkman :slight_smile:

8 Likes

Nekem is ez jutott eszembe

8 Likes

Hussar,Ennequadro dicodes kombó :grin:

Egy bajom van vele,nem tetszik az a levehető üveg előlap vagy mi :man_shrugging:

Ezért nem vettem még olyan borokat.

7 Likes