Egyenlőre kicsit sokkalom … Bár a sima Tita X is 120 euró környéke … .. fene enné meg ![]()
![]()
Bízom benne, hogy a franciák ennél olcsóbban adják majd! ![]()
Leginkább fémipariban jártas vaper kollégák felé irányulna a kérdés. ![]()
Már kapható is az új Recoil R3 és a standard kiadások mellett kapható 24k arannyal futtatott és SS316 acélból készült kiadás is. Utóbbival kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés, hogy gyakorlati szempontból jobb-e mint a sima acél? Utánaolvasva a két anyag közti különbségnek megértettem, hogy korrózióvédelemben kiemelkedőbb a SS316, de a mindennapokban ha valaki rendszeren “tisztítja és ápolja” a tankjait akkor a sima rozsdamentes acél is jó választás ugye? Mostani tankjaik is csak sima acélból készültek. A Reload-ról tudom, hogy SS304 a Stalkról nincs infóm.
Ha nem egy vödör vízben tartod nonstop, tökéletes anyag mindegyik.
Köszönöm a válaszokat. Akkor még várok a vásárlással amíg meg nem jelenik az egy tekercses kiegészítő csomag. ![]()
Ez már valami! Ezzel szerintem meg is érkeznék. Rég várja a piac, hogy feltegyék az i-re a pontot.
Sztem.pár hét és megérkezik a boltokba.
Még csak mai hír,ahogy olvastam.
Na boro ✓ jöhet a pumpálós és a duál .![]()
Hát árazni tudnak az tuti! Dicodes BORO
Tudtam én,hogy elkapkodtad a vásárlást!!![]()
Ez így az ár láttán már nem boro. Hanem csak Broooo . ![]()
Lehet kell abból több is
feliratkoztam ![]()
Ha bejön neked a Boro ,akkor gondolom lesz is!!
Azért a Todd tesztjét megvárom. Nem mintha sokat változtatna a lényegen de azért na. Alighanem Jézuskának Mikulásnak meg kell fogalmaznom valami stílszerűt hátha beficcen a fa alá vagy a csizmába! ![]()
Walkman ![]()
Nekem is ez jutott eszembe
Hussar,Ennequadro dicodes kombó ![]()
Egy bajom van vele,nem tetszik az a levehető üveg előlap vagy mi ![]()
Ezért nem vettem még olyan borokat.