Újdonságok

Már az sem a régi :roll_eyes::thinking: (ismerős ismerőse mondta…:rofl:).

6 kedvelés

Igen tudom sajnos. Viszont a nitró hiígítónak ugyan olyan borzalmas a szaga mint régen. Annyival másabb,hogy most tovább kell sikálnom vele a ragasztót és a filctollat mert a minősége pocsék.

6 kedvelés

Sajnos igaz lassan szart sem ér … De van már belőle egy minden mentes aminek a szaga is más .. konkrétan olyan mint mikor egy zsákban berohad pár szem krumpli :joy:

6 kedvelés

A cég valami ipari hulladékot vásárol csak. Pedig ajánlottam mást amit jobban tudna a cég hasznosítani, de nem érdekelte őket. Szivjuk azt a sz@rt azt jóvan.

5 kedvelés

Sziasztok :grin: Na ehez rébusz beszélgetéshez még a google fordító is kevés :sweat_smile:

5 kedvelés

Pedig egyszerű.:grinning_face_with_smiling_eyes: A lényeg,hogy “régen minden jobb vót”. Sem a technokol ragasztó sem a nitro higitó nem olyan mint régen. Sz@rt sem érnek a maiak.

7 kedvelés

Én meg már itt venni akartam a morze jeleket, erre kiderül nincsenek is :rofl:

7 kedvelés

Azt mondják, már a táblakréta se okoz lázat…mivé lettünk :scream::cry:

7 kedvelés

Főleg mert filctoll :joy:

6 kedvelés

Az mást okoz… :roll_eyes:

6 kedvelés

Annyi, 120 ml.

12 kedvelés

Na majd tessék mesélni :heart:

8 kedvelés

Az a baj, hogy a kék, szerintem rajtam kívűl mást nem érdekel, a másikat meg feleségemnek vettem. De neki még van egy vödörnyi suprája. Csak ha már volt ilyen, miért ne vegyek. Én befőttek helyett, ezeket rakom el. :laughing:

Szerk.: frissen bekeverve rápróbáltam a kékre. Így egy az egyben fekete negró és halványan lehet érezni valami kis gyümölcsöset. Olyasmi mint a heisenberg, fele annyi gyümivel és kétszer annyi ánizzsal. Aztán ki tudja még mennyit fog változni.

9 kedvelés

Fredos véleménye a Dead Rabbit Mini RDA-ról :

4 kedvelés

Neked már jövő héten meg is érkezik! :grin::eyes:

5 kedvelés

Sad Cry GIF

7 kedvelés

Már Bp.-en van. :hugs:

6 kedvelés

Na(v)szóval csücsülnek rajta :roll_eyes:

5 kedvelés

Neeem a DPD nem tököl. Hétfőn már kézbesítik is akkor. :grin:

8 kedvelés

Kézbesítenék … ha hétfő nem lenne ünnep.
Szóval majd kedden. :hugs:

8 kedvelés