Újdonságok

Ezekkel mindig van valami gond ? Valahogy minden terméknél valami probléma elő mászik .. érdekelt volna az a videó :joy:

6 kedvelés

Lehet leszakadt a videokamera optikája isss :open_mouth::roll_eyes:

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Fogyasztói társadalom hátránya a silány minőség… :roll_eyes: Régen azért ilyen nem volt, hogy leesik a mod az asztalról mondjuk, és kiszakad a bele is a modnak. Persze régen is volt silány árú, de azt nem vettük meg. :wink: Nagyanyámnak gyermekkoromban volt egy kecskelábas gáztűzhelye, az a mai napig szorgosan dolgozik, a török gáztűzhely, ha 10 évet kibír, akkor hálát kell adni az égnek. 16 év alatt 3 gáztűzhelyet vettünk, a héten volt a harmadik, de a törököt kerüljük messzire.

8 kedvelés

Voltak benne aranyos kóbor kutyák meg akváriumban csontos hal dekoratív növényzettel. A többit a fantáziádra bízom! :rofl:

5 kedvelés

Ezzel kapcsolatban a geekvape miért nem dob össze egy jó Dna duál modot ?
A vape Nokia-ája . Aegis dna :love_you_gesture:

6 kedvelés

Szervusz Tamás !

Szerintem a geek vape-nek vannak nagyon jó strapa modjai, amik megbízhatóak. Hamarabb megy szét a kabát rajta, mint a panel…

7 kedvelés

Így igaz . Biztos vennék ha gyártásra kerülne a sor .

6 kedvelés

Szia Atis !

Természetesen sajnos értem .. már ebben élünk :persevering_face: ez már jobb úgy sem lesz . Ezért kell egyre inkább megkeresni a jó ár-érték arányt , mert nem feltétlen fogják a K..a drága dolgok tovább bírni .. pedig evidens lenne ..

6 kedvelés

Szia. Melyikre gondolsz? Én szemezek a legend 3-al. Melóba használnám ahol sok a por és az aluforgács. Na meg esik is néha.

6 kedvelés

Szervusz ! Bármelyik ip68 ast választod nem jársz rosszul. a kettes széria az nem sikerült olyan jól, 1 es és hármas szériásom is van, ha a hármas annyit kibír mint az egyes akkor rendben vagyunk. Természetesen az Aegis szériára gondolok.

9 kedvelés

1 kiváló volt , 2 satnya volt a gimíruzás de még strapa , 3-massal még nem találkoztam. Illetve Aegis X na az is durván jó egy nagyobb karcot simán ki políroztam a kijelzőből , eset az 6-7 métert meg se rezent , ment tovább .

6 kedvelés

Szia László.
Igaz nekem volt legend 200- az első kiadás (abba szórakozott neha az akkumulátor kijelzés​:sweat_smile:). Na mármost egy elpusztíthatatlan vadállat volt a gép. Nem véletlen hogy komoly besorolásokat megkapnak ezek a modok. Esett, kelt. Volt hogy az üveg palást is ripityára tört a tank-on. De a mod tökéletesen üzemelt. S ez a tendencia azóta is tart. Hisz mind komoly besorolást kap.

9 kedvelés

Ezt sajnálom hogy nemgyártjak már . Na ez az elpusztíthatatlan . Dna kompatibilis volt ráadásul.
Aimidi tank

6 kedvelés

Jön az új Legend .. valahol itt láttam aszem

5 kedvelés

Köszi. Mindenféleképp a 3-as lesz.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Igen azt hiszem @gangsta_gergo dobott fel egy képet. Valami olyasmi rémlik hogy elhagyják belőle a nyomás érzékelőt és vissza térnek a kapcsolóhoz. Van egy Z200-as modom napi használatban aminek a kijelzője elég gatya. A zsebemben már jó párszor forróra simerült nyomnom a tankot. A lezárás kioldást meg hagyjuk. Vagy sikerül vagy nem. Lassú is. Ha feloldod meg kell várni mig a kijelzőről eltünik feloldva felirat. Nekem sajna csak ilyen előkapom beleszivok elrakom időm van. Nincs energiám nyomkodni kinlódni nézegetni a kijelzőt jó-e.

9 kedvelés

Pedig 1 csavarral több rögzíti az 510 csatit, mint a nem dna verziót! :grin:

3 kedvelés

Mérsékelten vízálló :thinking::rofl::wink:

4 kedvelés

“Nyár van nyáŕ…” Már nincs pulcsi,így a kertész gatyó zsebéből előre hajolva esik kifele minden is.:rofl:

5 kedvelés

Meg is van a probléma forrása, nem megfelelő kertésznadrág. Olyan kell aminek van zsebfedője gombos vagy tépőzáras, a gombos jobb… :wink: :grin: vagy ha nem varratni kell rá, én mindig magam készítem ha nincs, három öltés és kész is van… :sweat_smile:

3 kedvelés