Ismét előre kész tekerést használtam, 2db Wotofo dual core fused clapton 0.38ohm Ni80 2x26+40 3mm és Cotton clouds vatta. Végleges ellenállás 0.19ohm. 60w-on hajtva (az Osiris 0.3ohm 55w-hoz képest) jóval melegebb gőz, amitől már kicsit elszoktam. Az ízzel kapcsolatban még nem mondanák semmit. Kóstolgatom, próbálgatom!
Gondolom itt is van tpd verziós
Érdekes! Én rákérdeznék, ugyanis a leírásban 6ml-es kapacitást írnak, és a képen is szerepel a bubis palást. Bár az csomag tartalomnál csak az accessories bag és az rta szerepel, de így megtévesztő! Szerintem reklamálni kell, és megküldik. Én úgy vélem, hogy az accessories bag-be beletartozik a bubble glass is!
Nekem első rànèzèsre qp violàtorra hajaz ha olyan jó is akkor tutti tarolni fog hopp rendelem is mert jó àron mozog
Sokkal szűkebb. Inkább Blotto, de még annál is inkább
Hmm sebaj megprobàljuk
Tévedtem. Most újra megtekertem: a chimney részt nagyon pontosan kell rátenni és brutál levegős lesz + Violator bubis palástja is jó hozzá
És nálam veri a Violatort. A hűsítő sokkak hűsebb és 1 fokkal jobban kijönnek az ízek.
Nah erre kivàncsi leszek Megrendeltem
Most màr nagyon furja az oldalam a kivàncsisàg
Hogy tudod nagyon pontosan rátenni? Chimney-t helyezed be először, utánna a deck-et vagy először a deck-re teszed a chimney-t és úgy rakod öszze?
Deckre a chimney a lényeg hogy semerre ne mozduljon el.
És ezt hogyan tudod kivitelezni, hogy ne mozduljon el? Mert igen csak csúszkál jobbra balra.
Mondjuk szerintem, ha a chimney-t teszed először a helyére és úgy a decket, akkor pont úgy lesz, úgy fog állni ahogy kell. Nem fog az elmozdulni! Vagy rosszul gondolom?
Eddigi tapasztalatom alapján kevésbé levegős ez az rta. Sőt a gőz eléggé “tömör” vagy “sűrű” teljesen nyitott levegőnél is. Megpróbálom újra vattázni, jobban megritkítani, a tekerést megigazítani, jobban pozicionálni vagy mittomén. Eddig úgy néz ki nem leszünk barátok ezzel a Nightmare-rel!
@melis1krisztian @Robert_Horvath Nektek valami tipp, vagy tapasztalat a Nightmare-rel?