Új Suicide Mods Rta a láthatáron

Ismét előre kész tekerést használtam, 2db Wotofo dual core fused clapton 0.38ohm Ni80 2x26+40 3mm és Cotton clouds vatta. Végleges ellenállás 0.19ohm. 60w-on hajtva (az Osiris 0.3ohm 55w-hoz képest) jóval melegebb gőz, amitől már kicsit elszoktam. Az ízzel kapcsolatban még nem mondanák semmit. Kóstolgatom, próbálgatom! :grin:

11 kedvelés

Megjött. Ellenben bubis palástot én nem kaptam

9 kedvelés

Gondolom itt is van tpd verziós

6 kedvelés

Érdekes! Én rákérdeznék, ugyanis a leírásban 6ml-es kapacitást írnak, és a képen is szerepel a bubis palást. Bár az csomag tartalomnál csak az accessories bag és az rta szerepel, de így megtévesztő! Szerintem reklamálni kell, és megküldik. Én úgy vélem, hogy az accessories bag-be beletartozik a bubble glass is!

7 kedvelés

Nekem első rànèzèsre qp violàtorra hajaz ha olyan jó is akkor tutti tarolni fog :grin:hopp rendelem is mert jó àron mozog :grin::grin::grin:

7 kedvelés

Sokkal szűkebb. Inkább Blotto, de még annál is inkább

8 kedvelés

Hmm sebaj megprobàljuk :smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

5 kedvelés

Tévedtem. Most újra megtekertem: a chimney részt nagyon pontosan kell rátenni és brutál levegős lesz​:grinning_face: + Violator bubis palástja is jó hozzá

7 kedvelés

És nálam veri a Violatort. A hűsítő sokkak hűsebb és 1 fokkal jobban kijönnek az ízek.

6 kedvelés

Nah erre kivàncsi leszek :grin:Megrendeltem :grin:Most màr nagyon furja az oldalam a kivàncsisàg​:sweat_smile::smiling_face_with_sunglasses:

6 kedvelés

Hogy tudod nagyon pontosan rátenni? Chimney-t helyezed be először, utánna a deck-et vagy először a deck-re teszed a chimney-t és úgy rakod öszze?

5 kedvelés

Deckre a chimney a lényeg hogy semerre ne mozduljon el.

5 kedvelés

És ezt hogyan tudod kivitelezni, hogy ne mozduljon el? :smiley: Mert igen csak csúszkál jobbra balra. :slight_smile:

Mondjuk szerintem, ha a chimney-t teszed először a helyére és úgy a decket, akkor pont úgy lesz, úgy fog állni ahogy kell. Nem fog az elmozdulni! Vagy rosszul gondolom? :wink:

5 kedvelés

Eddigi tapasztalatom alapján kevésbé levegős ez az rta. Sőt a gőz eléggé “tömör” vagy “sűrű” teljesen nyitott levegőnél is. Megpróbálom újra vattázni, jobban megritkítani, a tekerést megigazítani, jobban pozicionálni vagy mittomén. Eddig úgy néz ki nem leszünk barátok ezzel a Nightmare-rel! :thinking:

@melis1krisztian @Robert_Horvath Nektek valami tipp, vagy tapasztalat a Nightmare-rel?

10 kedvelés