Új Suicide Mods Rta a láthatáron

A gyengénlátó-és hallók szövetsége törzsvásárlójuk lehet :thinking::joy:

(A zöld amúgy nyugtató szín​:roll_eyes:)

6 kedvelés

Én így vagyok az Alza-val!

8 kedvelés

Nem pont én is arra írtam? :thinking:
Ja deeee :rofl:

9 kedvelés
8 kedvelés

Akkor ugyan ,úgy vagyunk vele!! :joy:

6 kedvelés

Én imádom őket! Fénykorukban nagy áldás volt nekem ez a cég. De sajnos már figyelnek arra, hogy ne árazzák el a termékeket.:sweat_smile::face_with_diagonal_mouth:

9 kedvelés

Nightmare RTA by SuicideMods - The Nightmare enters the RTA scene

7 kedvelés

Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet?

3 kedvelés

Csak egy általános tájékoztató levél. Nincs gond. Ha gond van akkor a Chronoposttól érkezik levél.

5 kedvelés

Semmi. Gondolom mai dátum volt a várható szállítási nap, de csúszik valamennyit.

6 kedvelés

A rendőrnéni a képen bizonytalanított el :grinning: Köszi

6 kedvelés

Nekem megérkezett! Már csak próbálni kell! :wink:

11 kedvelés

Ajándék bubi palást nem járt hozzá?

5 kedvelés

Nem az van a képen? :thinking:

5 kedvelés

Régiónként eltérő csomagolást alkalmaznak. Franciáknál nincs 2ml kapacitás korlátozás. Ahol van, ott meg úgy trükköznek a gyártók, hogy “ingyen” bubispalást adnak.

9 kedvelés

Van hozzá bubis palást is. Az első képen a dobozban látható! :wink: Vagy még egy bubisra gondoltál? :grin: Ajándék nem volt! :sleepy:

6 kedvelés

Jajaaa láom már :grin: Csak eddig olyan unboxingot láttam hogy külön volt. De ahogy látom meg is lett válaszolva​:sweat_smile:

6 kedvelés

Tiéd arany? Mikor érkezik? Majd dobj fel róla képet! :wink:

3 kedvelés

Ahogy látom, ide nagyon kelleni fog a dual tekerés, mert eléggé nagyra sikeredett a vatta árok.

6 kedvelés

Igen az lesz, még a franciáknál van úton, dpdvel majd remélhetőleg pénteken de csak tipp. Dobok majd, addig is ha tapasztalat van nyomjátok milyen az első benyomás :smiley:

6 kedvelés