Meg pár hobby lesz még pluszba
nekem van 20éves tervem is…
A terv az terv, ez már csak ilyen.
Mindig mindent megvenni…uncsi.
Hát igen, de nem, köszi nem.
Börönd =/= fa doboz
És mi van a provari-val? Topik címéhez is passzol a kérdés Én már a dió 3/4ét megettem
Csücsül rajta mert valamit elbakot és alkatrészre vár . De az Obs em meg csinálta azon meg a szalag kábelt bakta el összerakaskor arra meg azért vártam
Fakoffer
BŐRönd
Kicsi látom
na, akkor bizakodunk továbbra is
Szépna de milyen ócska
Kezdésnek megelégszem a gagyival is
lehet már dani árban van egy ilyen minőségű doboz
9kor kezdődik a darts döntő
Nem is gondoltam, hogy kevesebből ki fog jönni…
Az előbb álltam meg, ennyi volt a mai napra…
En csak kérdést tettem fel… és nem, nem fogok danit venni csupán emiatt. Először látni akarom, ha sikerül, aztán majd veszek hozzá komolyabb, erősebb cuccosokat. Dani chippet, vagy elektronikát,
láttam nálunk is, online shoppokban. Amúgy mindenképpen meg fogom csinálni, mert addig nem fogok nyugodni úgy sem. Szeretnék csinálni valami egyedi darabot… és ha nem sikerül, akkor legalább …megpróbáltam…
Hajrá!
Csak arra akartunk rávilágítani, hogy a külső a könnyebb része a sztorinak, de akkor várjuk a fejleményeket.
Én még mindig azt mondom venni kell egy klónt olcsón, amibe belemegy egy dna60, és annak lecserélni a ruháját, ezt még könnyen meg lehet csinálni.
Szia. Ha a régi gép működött és szétszedésnél és összerakásnál semmi nem sérült akkor működni fog. Az hogy esetleg valamit nem vettél számításba és nem tudod összerakni az más kérdés. @Ispy javaslatát jónak tartom hogy egy mod belső felépítèséröl öntesz egy sablont gumiból, akkor jobban látod a csatlakozásokat, esetleg méretet tudsz venni, látod mennyi helyed van a belső résznek stb. Szerintem én igy állnék neki. (Nekem is piszkálja a fantáziám egy egyedi saját gyártású mod. )
Harynak van fent videója a yt-n nem egyszerű