Sziasztok megszeretném kérdezni hogy tudtok olyan e-cigiket (MTL) amiknek rendkívűl jó íz vissza adása van 70pg/30vg 3 % kevert lötyikkel. Hiába nézegetem a véleményes videókat neten nem igen megbízhatóak , párszor rendeltem így és mellé is fogtam.
Én eddig amivel találkoztam és a legjobb íz visszaadással volt, az a az E-Leaf I Just 3 GTL POD. Az RTA-k íz visszaadó képessége nagyon függ a megépítésüktől, a tekeréstől, annak anyagától, a vattától, a vatta behelyezésétől, ugyanígy a tekerés és légbeömlés közötti távolságtól, stb. Azok is lehetnek nagyon jók, de többnyire nem azonnal. Jó ötlet lehetne a GTL tank megvétele, de sajna ez sem feltétlenül jön össze más eszközökön, mert nem biztos, hogy megfelelően működnek együtt. Megítélésem szerint jó íz visszaadású még az URSA MINI is.
Anyumnak nautilus 3-ja van, 50-50-ben is nagyon jól hozza az ízeket
Mtlben nekem 3 etalon van (még nem vettem meg se by-ka se diplomatot…mindig másra kellett)
Szóval nekem az etalon most a 3db sorrendben:
Dwarv mtl fl 24(egyszerű építése van)
Innokin ares 2 Limited edition (desszert és dohányos liquideknél nagyon jó az íze.(egyszerű hülyebiztos építése van)
És utolso: steam crave aromamizer classic (picit szivatós az építése)
Amit használok hozzájuk:
Mtl fused clapton 2.5mag
Bp mods 2.5 vatta
-ezek egyéni ízlések, és ezek mind deaszert és desszert dohány liquidekhez nekem-