Donat
(Dobri Donát)
1
Sziasztok 
Egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a motorháztető alatt. A hosszabb, pörgősebb témáknál néha nehéz követni, hogy ki, kinek és pontosan melyik gondolatára válaszolt.
Ezen csavarunk most egyet! Bevezetésre kerül a Beágyazott válaszok (Threading) funkció.
Mi változik?
-
Közvetlen reakciók: Ha egy adott hozzászólásnál kattintasz a Válasz gombra, nem egy sima új bejegyzést kapsz a téma végén, hanem a válaszod közvetlenül a kiválasztott hozzászólás alá, kissé beljebb tolva (beágyazva) jelenik meg.
-
Követhetőbb szálak: Így egy-egy témán belül több különálló beszélgetés is futhat egymás mellett anélkül, hogy káoszba fulladna.
Teszteljük (Itt és most) 
Mivel ez egy teljesen Ăşj funkciĂł, szeretnĂ©m, ha ebben a tĂ©mában közösen járatnánk be a motort, mielĹ‘tt Ă©lesben is rászabadĂtjuk Vaperinára.
A feladat egyszerű:
-
Ne csak a főtémára válaszoljatok!
-
Kattintsatok egymás hozzászólásaira, teszteljétek a szálak mélységét, nézzétek meg, hogyan jelenik meg a fa-struktúra.
-
Írjátok meg ide a tapasztalataitokat, vagy hogy mennyire tetszik az új elrendezés!
Megjegyzés: Biztosan furcsa lesz elsőre, de kis idő után lehet, hogy sokkal jobban meg fog tetszeni. Ha bármi hibát láttok, kérlek, jelezzétek!
Hajrá, induljon a tesztelés! 
11 kedvelés
Szerintem is klassz, köszönjük. Így érthetőbbé válnak egy-egy témák. 
3 kedvelés
Donat
(Dobri Donát)
5
Köszi
Igen ez cél, reméljük meghozza a várt eredményt de tisztában vagyunk vele, hogy ennyi idő után nehézkes lehet az átszokás. Ezért is van egyenlőre csak ez a téma ebben a formában. Itt tudunk tesztelni és kicsit hozzászokni ehhez is.
Aztán meglátjuk, hogy mi lesz a vélemény…
4 kedvelés
Donat
(Dobri Donát)
6
Ez a téma azért van, hogy teszteljük, kipróbáljuk és kicsit szokjuk az új elrendezést. Na meg persze azért, hogy elmondjátok a véleményeteket. Pörögjön a beszélgetés, hogy minél több esetet tudjunk tesztelni. 
4 kedvelés
Ha a cigiről ment az átszokás a vape-re, ez is menni fog. 
Viccen kĂvĂĽl-csak hogy menjen a tesztelĂ©s is-jĂł, hogy egy-egy gondolatfolyam nem akad meg, vagy szakadozik szĂ©t, nem kell visszakattintani, hogy valaki mire is válaszolt, vagy hogy mi is volt az elĹ‘zĹ‘ poĂ©n. A magam rĂ©szĂ©rĹ‘l könnyen megszoktam az adott rendszert, de ez mintha rendbe foglalná a kĂĽlönbözĹ‘ tĂ©májĂş beszĂ©lgetĂ©seket. Nekem tetszik.
4 kedvelés
Helomi78
(Bakonyi Péter Balázs)
8
TeszteljĂĽnk!
Csak az a kĂ©rdĂ©s, hogy ha már van vagy 30 hozzászĂłlás egymás válaszaira válaszolva, akkor 30db csĂk lesz bal oldalon? Most csak 3 csĂk van!
2 kedvelés
Helomi78
(Bakonyi Péter Balázs)
9
Ha @Zoli76 -nak válaszolok, akkor az Ĺ‘ bejegyzĂ©se alá fog kerĂĽlni az Ă©n Ărásom?
3 kedvelés
Helomi78
(Bakonyi Péter Balázs)
10
Ha @Angel31 -nek a bejegyzéséhez fűzök hozzá valamit, akkor pedig az alatt fogom megtalálni?
4 kedvelés
Joe
11
Akkor legyen még egy teszt…
5 kedvelés
Mákos vagy diós bejgli? Gesztenyés nincs mert az úri hóbort! 
3 kedvelés
Én egyiket se szeretem.
Csak a kekszszalámi mazsolával!
5 kedvelés
Kis érdekesség a portugálok is imádják.
5 kedvelés
Donat
(Dobri Donát)
18
Uhh igen, imádom
Tavaly karácsonyra kĂ©szĂtett Kinga, igaz mazsola nĂ©lkĂĽl. Gyorsan elfogyott. 
6 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
20
Csak nálam tűntek el a GIF-ek? 
(Hozzászólásoknál)
1 kedvelés