🚀 Új funkció: Témák kibontása

Sziasztok :waving_hand:

Elkészült a Vaperina egyik legnagyobb fejlesztése az elmúlt időszakból: a Téma Kibontása funkció.

Mostantól nem kell minden alkalommal teljesen megnyitni egy témát, ha csak gyorsan bele szeretnétek nézni, vagy válaszolni szeretnétek rá. A megújult megoldással úgy olvashatjátok és kezelhetitek a beszélgetéseket, hogy közben nem hagyjátok el a témalistát.

:pushpin: Hol találjátok?

A témalistában a megosztás ikon mellett megjelent egy új kibontás ikon. Erre kattintva a téma egy külön felugró ablakban nyílik meg.

:sparkles: Mit tud az új felület?

A kibontott ablakban szinte minden fontos funkció elérhető, amit a normál téma-oldalon megszoktatok.

:gear: Háttérben

A gyorsaság és a sima böngészési élmény érdekében a motorháztető alatt intelligens előtöltés, fokozatos tartalomrenderelés, automatikus olvasási pozíció-megőrzés és több teljesítmény-optimalizálás dolgozik.

Mi a véleményetek róla?

Ha bármi hibát láttok, kérlek szóljatok. Köszönöm :heart:

15 kedvelés

Szia! Szerintem szuper! Köszi!

7 kedvelés

@Donat Szia, kérdeznék valamit. Az egy új funkció, hogy az adott reakciókból egyre ránézve, rezzen egyet az Androidon, és egy kvázi fedőablakban bukkan fel az az adott topic? Vagy elkapcsoltam valamit? :thinking::slightly_smiling_face:Mert engem ebben a formában ez eléggé zavar, hogy ez történik. Régebben csak odalépett a megfelelő topic megfelelő hozzászólására.

Köszi​:hugs:

4 kedvelés

PC-n is ugyanezen módon látható.
:thinking:
szerk.:

1 kedvelés

Én még pc-n nem is láttam :grin: de engem zavar, nem bánnám ha kikapcsolható lenne​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Engem is zavar, kimondottan, ha ki lehetne kapcsolni annak örülnék! :waving_hand:

2 kedvelés

Sziasztok :waving_hand:

Áthelyeztem, mert a szerkesztőhöz semmi köze nincs. :sweat_smile:

Igen, ez egy bug volt, javítottam. :white_check_mark:

Köszi :blush:

7 kedvelés

Köszi​:hugs::ok_hand:

2 kedvelés

Szia, @Donat van még egy észrevételem, ez is vagy bug, vagy nem :slightly_smiling_face: többlapos Chrome böngészés van Androidon. Ha úgy lépek át másik lapra, hogy a Vaperinán a lap tetején vagyok, majd később visszalépek, mindigeugorva találom vagy 5 topicnyit a lapot. Nem tudom,a Chrome szórakozik, vagy az oldal reagál így valamire? Köszi :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szia :waving_hand: Köszi, megvan! Javítottam :white_check_mark:

3 kedvelés

Mi köszönjük :ok_hand::wink:

3 kedvelés