Tökéletes liquid márka

Sziasztok! melyik juice márkát ajánlanátok ami tényleg prémium és nem lehet mellé lőni az ízeivel ?

3 kedvelés

Szia!

Nem hiszem, hogy ne lehetne bármivel mellé lőni, ez ízlés kérdése. Lehet bármilyen prémium, én pl nem szeretm a szőlőt. Ha valamelyik kedvenc márkám állna elő vele, valszeg akkor sem venném meg.

De ha már, akkor én Five Pawns és Ghost Bus Club liquidből még nem szívtam rosszat, maximum kevésbé tetszetőst :slight_smile:

7 kedvelés

a k flavour company aromai is jók szerintem amit ajánlok még de tényleg azokból is sok sok féle íz van kinek mi jön be ki mit szeret ez szubjektív ugye.:blush::wink:

3 kedvelés

Szia! Mivel sok liquid márkát még nem kóstoltam így nagyon véleményt sem tudok mondani! Egy biztos merem ajánlani a Maximum Smoke termékeit ezzel nem lősz mellé https://eliquidonlineshop.com/e-liquid/92049-2755-maximum-smoke-tobacco-69-eliquid.html#/8-nikotintartalom-n0/9-kiszereles-10ml! Viszont Aroma gyártók terén már jóval nagyobb a választék!

1 kedvelés

Pj empire sem rossz vagy journey, vampire vape, dinner lady. De ezeken belül kinek mi.

4 kedvelés