Mark05
(Márk ツ)
2021. augusztus 12. 22:40
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek pár liquid ajánlást az alább leírt feltételekkel.
Málna ízű
-nagyon édes
-meglehetősen hűvös gőz
Előre is köszönöm a segítségeket!
Deepfreeze
(Deepfreeze)
2021. augusztus 13. 05:30
Szia!
Ezt már próbáltam és egész jó:
Aisu - RaspberryÉdes és egyben fanyar kék málna hűvösen.+ Ingyenes ZAP! Nic Salt Shot /18mg/Kiszerelés: 50ml shortfill, 60ml-es Chubby Gorilla flakonban.Összetevők: propilén glikol, növényi glicerin, természetes és...
Ez meg nem hűsítős, és igazából ilyet még nem is szívtam
Just Juice - Blue RaspberryA kék málna jellegzetes édes és savanykás íze készen áll a vape-re.Kiszerelés: 20ml aroma, 60ml-es Chubby Gorilla flakonban.Összetevők: propilén glikol, természetes és természetazonos...
2 kedvelés
Üdv!
Ilyenből nekem a Vampire vape - vamp toes jött be nagyon, bár nem kifejezzeten hűs, nehéz lerakni!
Szerk.
Csütörtökön kevert Full moon - hypnoset ma délután úgy döntöttem kipróbálom, egy tank már elment… kellően és kellemesen hűs, viszont nem csak málnás.
2 kedvelés
Lsxtom
(Tamás)
2021. augusztus 14. 17:43
Vagy, kicsiny hazánk kincsei!
6ml aroma (esszencia) 60ml Chubby Gorilla flakonban. A fedőkupak cseppentője kipöccinthető, így cseppentős flakonból, vagy fecskendővel a flakon könnyedén feltölthető. Töltsük nyakig alaplével a flakont, majd intenzív rázás után rögtön...
6ml aroma (esszencia) 60ml Chubby Gorilla flakonban. A fedőkupak cseppentője kipöccinthető, így cseppentős flakonból, vagy fecskendővel a flakon könnyedén feltölthető. Töltsük nyakig alaplével a flakont, majd intenzív rázás után rögtön...
2 kedvelés