Nagyon sokat olvastam utána, és aztán szembesültem azzal, hogy nagyon sok márka van. Másrészt pedig nem nyújtott kielégítő választ az, hogy valaki beszél a kedvenc aromáiról, mert az ízlés szubjektív. Nagyon sokan már régóta vapelnek közületek, számos aromán, és márkán túl.
Tanácstalan vagyok ízvilágból, és fogalmam sincs, hogy merre kellene mennem. Nem tudok elmenni az mellett sem, hogy ezek a 120-as üvegek nagyon tetszenek, és jó lenne pár a polcaimra.
Úgy gondolom, hogy ez a téma bárkinek hasznos lehet a jövőben, aki hasonló cipőben jár, mint én.
Akkor a lényeg:
Én úgy gondolom, ha egy márka többször kerül szóba, akkor az esélye jóval nagyobb annak, hogy megtaláljam a kedvenc ízeimet, és a ténylegesen rossz márkák pedig elkerüljenek. Ha mégsem jönne be az ízválasztásom, akkor itt bárkinek elajándékozhatom, mintsem a wc-ben kössön ki.
Olyan márkák érdekelnének, ízvilágtól függetlenül, amit bárkinek mernétek ajánlani…
És amik nagyon nem jöttek be, mert számomra ugyanolyan mellekízük van:
Big Mouth
Chilli Pill
Az utóbbiból van egy aroma, ami finom, de a mellekíz annál is megvan.
Azt viszont szeretném hangsúlyozni, hogy nekem. Másnak ettől még lehet nagyon finom is. (Népszerű márkák)