Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy az ss316 28ga huzalon kívűl mely huzalokat ajánlanátok az artemisbe mert ugye olyan coilom már van amit fent említettem.Köszi a válaszokat előre is.
Szia, nekem a sima Ni80-as huzal tökéletes, használom 28-as és 26-os (ha van elég hely) vastagságban is, 2,5-3,0-as maggal egyaránt.
2.5 magon van nekem is álltalában arra tekerem az ss316 28ga huzalomat,de másfajta huzalt is kipróbálnék rá amit ajánlotok nekem
Az előbb írtam, sima Ni80.
tudom azt is ki próbálom majd köszike
Szia!
Az 1 es és az 1.4 es afc-hez jó lehet a 30ga ni80,vagy 30ga ss316l(személy szerint ezt használom több rta-ba is),szval 2es magon ni80-ból 6-7 menet,ss-ből mehet a 7-8,1-1.4ohm között jössz ki valahol és kb elég nekik 10.5-12.5 watt között,de ezek csak akkor érvényesek,ha elvagy a szűk levegőzéssel!Az meg,hogy hézagosra tekered vagy össze tolva a meneteket,mindenkinek egyéni ízlés dolga.
köszike megnézem majd ezt is.
2 magon még nem próbáltam 2.5 magon próbáltam eddig 2 szer tekertem meg csakss316 28ga 7 menet volt olyan 0.80 0.88 ohm kb
2 es magra 30ga-el ss316l ből tudsz jó 1ohm körüli micro coilokat csinálni,vagy 28ga nicr-al,de a 2 es maghoz szűk levegő dukál,különben lényegét veszti,mert tágba el fog suhani melette a levegő!
köszi a tippet
még annyi lenne a kérdésem,hogy ezt a fajta huzalt 2.5 magon jó lehet artemisbe? 6-7 menettel gondoltam.
köszi a választ,akkor max bele rakom az intake single be ezt a huzalt csak 3 magra fogom és kb hány menet lehet a 0,30-0,40 ohm közötti tekerés?
köszi szépen,majd holnap meg is tekerem az intaket vele akkor kipróbálomaz artemisbe marad az ss316 huzal majd.
majd 5 menet lesz 3 magra az intakebe
Sziasztok,kanthal huzallal van tapasztalata valakinek pl 26ga 2.5 magon 7 menet artemisbe? Még azt nem próbáltam a kanthalt azért érdeklődőm.Ízre milyen lehet egy kanthal coil.
Szia @Szabolcs_Barna !
Csak érdeklödöm,hogy végülis bevált e az Artemis?Elképzelhető,hogy beszerzek eggyet