Sziasztok. Ma kaptam kézhez ene tankot. Külön köszönet Kingának, aki kiküszöbölte angol rudásom hiányosságait. Csehektől érkezett két munkanap alatt. Mit mondjak második építés után, most is hatása alatt vagyok. Elsőnél kipróbáltam a Thc álltal dobozba található coilt. Nem tudom, mire szánták, de nekem. Másodikra saját claptom huzalomból 2.5 magon 7 menet 1.16 Ohm-os coilt, és az 1.8 Afc-ét raktam bele. Ahogy Fehér Tomi mondotta: Fenominális. Akár ízre, gőzre th-ra mindenre. Ami nagyon tetszik, külső gyűrűn nagyon ‘pöpecül’ lehet a levegőt állítani. Most az egyszer Tomink nen vert át. A tankpaláston kell majd igazítanom, hogy a logót ne takarja el a Hilda, és igazán ütős lesz. Ja amit elfelejtetzem a cseheknél elérhető az előző verzió drip tippje, és ezzel még királyabb
12 kedvelés
Szép cucc és ezek szerint jó is gratulálok hozzá! Nekem tetszik…már nézem is az oldalt…
6 kedvelés
Szep ez a tank,kazantere az kicsi vagy kozepes?Mekkora a legkisebb afc hozza?
1 kedvelés
Szia. 0.8- as a legkissebb Afc. A kazántér szerintem
inkább kicsi, mint közepes. Ami még szerintem lényeges belelehet tenni a 1.5-2-es magméretű coilokat is, mivel nem kíván sok vattát.
3 kedvelés
Szia!És mekkora mag méret lehet a legnagyobb csak azért,hogy lehessen következtetni a kazán tér szélességére ha a magasságára is tennél egy kb.méret tippet az jó lenne…Köszi!!
Szia. Most jelenleg nem tudok méregetni,de holnap délután lemérem.
1 kedvelés
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment. Használd megelégedéssel.
2 kedvelés
Ok! Köszi!
honnan rendelted és pontosan mi a neve ?
Köszi