Sziasztok!
Körülbelül 2 éve használok Mod-ot vapeléshez és közben édesanyám is rákapott
De ő egy kisebb beépített akkus ( én csak úgy hívom eldobható) ecigit használt ami sűrűn tönkrement és füstje se sok volt és szülinapjára megleptem egy Geekvape Mod-al.
Én ezt használom már nagyon rég, elégedett vagyok vele. Majdnem minden ugyanaz az újba mint az enyémbe de azért nem ugyanaz. Nekem egy Aegis 2 Legendem van amit 2 akku hajt (2600 mah 25A)
Az övé egy Aegis Max 2 amit egy (21700 3800mah 40A) hajt.
A problémám amire nem tudok magyarázatot az az hogy amikor az övén mennek le az akku csíkok ( merül magyarul, ami azt jelenti hogy az 5 csíkból 2 maradt) akkor elkezdi kidobálni az atomizer short hibát.
Ha az én akkumat belerakom akkor semmi baja ( azon kívül hogy gyorsabban lemerül) illetve ha az övét teljesen feltöltjük akkor annak sincs semmi baja.
Viszont így az övé semmilyen módon nem bír ki egy napot míg az enyém 4 napig is bírja… okozhatja-e ezt a hibát az akku? Illetve hogy lehetne elérni hogy egy napot kibírjon legalább?
Ugyanannyit füstölünk kb. Az akksija is új. Tudom valószínűleg egy új akksi lesz a megoldás de akkor esetleg tippetek lenne-e hogy milyen kapacitású, amperes stb vegyek.
Köszönöm a segítségeteket illetve tanácsotokat!
És köszi hogy elolvastad!
Ha gyorsabban merül az ő módjában a Te akkud akkor az baj. Hacsak nem DL-t használ. Milyen tank, milyen tekerés/porlasztó és persze pontosan milyen akkukról is van szó?
Mindkettőnké Dl, Zeusz tank van benne 0.4-es ellenállással és az enyémben 18600 as Sony 2600 mah-as van 2, az övé az egy 21700 Listman 3800 mah ugyanolyan tank és porlasztó
Az akkufólia nem sérült esetleg? Vagy nem esett le a készülék? Úgy emlékszem hajlamos a felső lap (amin az 510 és a tank is van) fellazulni, vagy eltörni belül, ahol nem látod, így zárlatolhat.
Nem sérült, vadiúj, leejtve se volt… Mindketten vigyázós típusok vagyunk ( inkább túlságosan is )
Tényleg az az érdekes hogy csak akkor dobálja az üzit mikor már merülőben van és csak az ő akkujával… az összessel amivel próbáltam azzal semmi baja! Az ő akkuja is csak kizárólag mikor merül… Érdekes tudom
Hát, eléggé. Porlasztó lett cserélve mostanában? Lehet az a rossz.
Vadiúj a porlasztó, de másikat is próbáltam benne és mindegyikkel tökéletesen működik addig míg ( most is szívkálta anyum )
nem kezd merülni ami azt jelenti hogy 2 csíkot mutat az 5 ből…
Valami áram hiba szerintem hogy az akksi nem bír valamit leadni vagy kihajtani vagy nem tudom de az áramhoz megmondom őszíntén nem értek
Azért fura ez, mert az atomizer short az rövidzárlatot jelent, ami porlasztó hibára utal. Vagy valami letestel a ketyerében, ezért is kérdeztem, hogy nem e esett le, mert sokszor olvasom, hogy esés után bereped a felső lemez, ami később hozzáér bent valamihez ami az 510-hez kapcsolódik, így a mod azt érzékeli, mintha a porlasztó szállt volna el. Vagyis pontosabban a benne lévő huzal. Ha az akku a ludas az nagyobb baj, persze amíg nem lesz másik, így nem biztonságos használni. Én azt javaslom első körben teszteljétek le a Te akkudddal, ha azzal valóban minden okéa akkor vegyetek új akkut. Még ami eszembe jutott, hogy tiaztítsátok meg az érintkezőket. Alkohol lenne a legjobb, csepentesz egy fülpiszkálóra, az beér a modba az éeintkezőhöz. De semmiképp se legyen száraz, mert akkor ott hagyhat pár szálat magából ami meg rossz akkuval akár tüzet is foghat. Igyekszem nem Túl gondolni… Meg persze az akkut is töröljétek át. Ha semmi nem használ akkor cseréljetek akkut, de sokáig így be használja! Ha pedig így sem szűnik meg a hiba akkor a mod zárlatos belül.
Megtisztítottam alkohollal, minden egyéb akkuval működik rendesen úgyhogy szerintem akkor veszek egy újat…
Én azt tapasztaltam hogy a nagy amperes akksikkal csinálja ezt a 30-35 amperesekkel semmi baja…
emlékezetes készülék lesz azt gondolom