Sziasztok!
Ezen a héten vásároltam egy Lost vape thelema solo modot. Megpróbáltam használni az Aspire cleito tankjaimmal de mindkettőnél check atomizer-t írt ki. Már kipróbáltam a Google-től kapott tippeket de nem sikerül beüzemelni. Sajnos a többi modom nem működik úgyhogy azokkal nem tudom kipróbálni.
Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata ilyen téren ?
Szia!
Az új mod közèpèrinkezőjèt le tudod óvatosan nyomni pèldául egy kerámia csipesszel,van rugózása?
Igen rugózik.
ha nincs másik tankod(avagy modod)akkor venni kell tankot.
De va több tankom azok működnek az új moddal csak a két Aspire nem. Lehet hogy van bennük valami védelem?
nincs védelem…510pinjük rövid…
A tank belsejéből kitoltam az 510-es csatit, rácsavartam a modra de visszamegy a helyére és továbbra sem működik.
Ha lassan tekered rá azt a tankot, amivel megy, akkor kell lennie egy pontnak, amikor érzed az ellenállást, akkor kezded benyomni az 510 rúgóját. Össze kéne hasonlítani a működő és nem működő tankokat, hogy milyen érzetre, mert lehet az 510 pin nem érintkezik, meg a tankon rövidebb.
a porlasztónak kéne belülről támasztani…nem tudod jobban belehúzni a tankba a porlasztót
Ahogy @Ispy írja
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod kideríteni,hogy egy kis alufólia darabot teszel az èrintkező felületek közè,ès úgy nèzed,van-e kontakt.
Beraktam az alufóliát, mostmár azt írja hogy short circuit.
Arra nagyon kell figyelni,hogy csak a közèpèrintkezőn lehet a fólia.
Ès amikor rá tekered a tankot,akkor sem mozdulhat el,mert különben fals èrtèket mutat a mod.
Ilyen szépen még senki nem írt körül egy kiadós rövidzárlatot
ha esetleg kinyifan a mod @John vesz egyet…
Azt nem írtam,hogy így is kell használni ,csupán a kontakt ellenőrzésre szolgálna a fólia.
én inkább másik modon használnám…ami nem megy azt nem erőltettném…de ja végül is nem írtad…
Ha mutatna valami értelmezhető értéket a mod,talán egy ilyen megoldással lehetne használni a kettőt együtt.
Lehet csak hangyapöcsnyit kijjebb kell csavarni a pint a tankban…ha lehet
Kitoltam ameddig csak lehetett de úgysem jó.
Az Aspire legalább 1 menettel hosszabb mint amit elfogad (centaurus)