Tabacchificio 3.0

Sziasztok!! Szeretném kikérni erről a 2 aromáról a véleményeteket! Elsősorban azok aki próbálta mind kettőt!! Én próbáltam és van egy, két dolog ami számomra nem kerek velük kapcsolatban!! Köszönöm!!

5 kedvelés

Szia!

A régi,sárgacimkés,az egy szűretlen,kivonat volt.Az új,az már szűrt.

Nem nagyon hasonlít,az ízük.Mindegy amúgy,mert a régit már nem gyártják,már csak elfekvőben

lehet találni itt-ott.Egyébként ugyan ez van a a többi kivonatos márkánál is.Messze vannak az újak,a régitől.

Jobb ha megbarátkozol velük,mert csak ez lesz.

5 kedvelés

Ezt én is megerősítem, de…:+1:

Szerintem meg igen, mondjuk még nem próbáltam rendelni…:waving_hand:

4 kedvelés

Szia!! kb pont ilyen válaszra vártam!! Az ízéről is ez a véleményem!! Most rendeltam sárga címkést és feketét küldtek helyette! Megkérdeztem miért nem azt küldték amit rendeltem, az volt a vállasz, ugyan az csak még nem címkézték át!! Rákérdeztem a gyártónál és hasonló választ adott!!

Hozzá teszem a Sárga címkés nekem 10% ban finom a fekete20% sem az az iz!!

4 kedvelés

A spanyol oldalunkról mindig azt kaptam!!

4 kedvelés

Legközelebb onnan rendelje, lássuk mi lesz…:waving_hand:
Én nem jutok, soha el odáig, mert amikor rendelni kell más is kell ami ott nincs, tudod AdG meg LB márka az első!
Na mindegy is legközelebb előre veszem!:wink:

4 kedvelés

Ha lenne,akkor csak lehetne kapni valamelyik olasz shopban.De egyikben sincs már régóta.

4 kedvelés

A gyártó is olasz és van shop náluk ,ki van náluk a választékban!! Persze lehet az is feketét küldene!!

4 kedvelés

Próba, cseresznye, Tiborom… :hugs: :grin:

5 kedvelés

Lehet rá próbálok, mert csak 1 van itthon belőle!!

4 kedvelés

Tudom.Pont ezért kizárt,hogy egyetlen olasz shopban se legyen,ha nekik van raktáron.

Szerintem,csak nem szedték le,az oldalukról.

4 kedvelés

Akkor előszőr lehet írok nekik!!

4 kedvelés

Beszéltem a gyártóval és azt mondta ,természetesen van sárga címkés, de most is azt mondja alapjába véve ugyan az!! De akkor miért drágább és sza,b a fekete címkés 2 juróval? :thinking:

4 kedvelés

És rajta ül a sárga cimkéseken?Nem ad senkinek belőle?:grin:

6 kedvelés

Nem igazán bírtam még elengedni a témát!! Azt írták egy tartályból engedik, csak a címke más!! Bekevertem mindkettőt, minden vg-pg nik ugyan az!! Szerintem látszik a különbség!! Ez lenn egy tartályból való??

6 kedvelés

Nézd meg itt…én itt vásárolok mondjuk nem ezeket (már nem bírom)

6 kedvelés

Köszönöm !! Megnézem!!

4 kedvelés

Koncetrátumnál keresd

5 kedvelés

10 db van raktáron a sárga címkésből.

De megnyugtatlak nem veszem meg előled :winking_face_with_tongue:

5 kedvelés

Igen ,ezek azok!! Itt legalább fekete nincs is!! :grin:

4 kedvelés