Köszönöm, Tibor, a Solubot pláne 😅

Ezúton köszönöm Tibornak @Paska , hogy megajándékozott néhány szintetikus aromával, bővítendő a repertoárt, illetve 1-2 rég nem látott/szívott/kifújt íz újrakóstolását lehetővé téve :hugs:

(Persze huncutul megajándékozott egy “kakukktojás” aromával is​:rofl: persze sosem találjátok ki, melyik az :wink::thinking:)

Köszi szépen!

13 kedvelés

Az a jobb oldali. Én is kaptam olyan Regal -t de azt hiszem hogy az kész leves. Az esmokingspain adta ajándékba. Anno..

6 kedvelés

Nagyon szívesen!! Mindig olyan meghatóan nyilatkoztál a Solubot-ról, én meg kaptam valahonnan ajándékba, gondoltam feláldozom magam!!! :rofl: Bontatlan átküldtem neked!! :grin: Tudod a jó szívem!! :grin: :rofl:

8 kedvelés

Lehet én is onnét kaptam!!

6 kedvelés

Sziasztok! A kecskés aromát lehet még venni valahol. Egyet nekem is küldöt Tibor és nagyon ízlik.

6 kedvelés

Esetleg lemaradtam valamiről ? Vannak eladóvá vált aromák valahol?

5 kedvelés

Szia!
Sajnos már nem lehet beszerezni. :slightly_frowning_face:Annak idején a Liquidhall oldalról lehetett rendelni.

6 kedvelés

Én itt ilyent nem olvastam Robi!

5 kedvelés

Szia Robi! Nem maradtál le semmiről. Tibor elkezdett jótékonykodni. :sweat_smile: :hugs:

7 kedvelés

Köszönöm szépen a választ,:handshake:

6 kedvelés

Ismersz esetleg olyan, jelenleg is beszerezhetõ aromát, ami a Desert Shipre hasonlít? Lehet kivonatos is :slight_smile:

Nagyon csúszott anno, sajnos nem tudtam már betárazni belõle…

Köszönöm elõre is!

5 kedvelés

Talán a gyárban

6 kedvelés

Szerintem a Goatra gondolt.

6 kedvelés

Flavorika: Desert Ship.

Nem olyan száraz mint a Goat,de nekem meg az csúszik még mindíg.

7 kedvelés

Ja az lehet…

5 kedvelés

Igen, a Goatra gondoltam!

Köszönöm, megnézem!

5 kedvelés

Nekem is csúszott, nagyon!! :grin: Most át Zoli76-nak! :grin:

5 kedvelés

Nem láttam az ajándék küldésedben olyat :wink:

4 kedvelés

A szélső az szerintem, nem? Bocsi!! Már látom, mit küldtem!! :grin:

4 kedvelés

A bal oldali az Flavour Art :blush:de én azt is szeretem,persze ezek nem kivonatok gondolom azért :blush:

5 kedvelés