Szia Zsolt!
Ez akkor azt jelenti,hogy Horvátországba kell kiutazni a rendelèseket átvenni?
Azt mondta, hogy jelenleg minden változatlan, 1-2 év még biztosan mire bevezetik a horvátok a jövedékit. Legalább is én ezt vettem ki a szavaiból.
Vagy kell ismerős, és akkor mezei GLS csomagpont?
Ez egy opció lesz azoknak, akik pl. amúgy is átjönnének tankolni, bevásárolni valamelyik határmenti horvát városba.
Ezek horvátországi csomagpontok. Mo-n van lehetőség a DPD-nél csomagpontra irányíttatni a csomagot, csak a DPD-t kell kiválasztani rendeléskor, amint átér a csomag Magyarországra, lehet változtatni kiszállítási címet, vagy csomagpontra kérni a termékeket.
Ez a dpd-s csomagpontra irányítás hogy működik? Ahogy látom holnap jön a kumulus csomag, viszont nemigen lesz itthon senki mire jön. Mydpd applikációban látom is a csomagot, fel is dobja a lehetőségeket, de azonosító kódot kér csomagautomatába irányításhoz. Ha megadom a csomagszámot (dpd-st) akkor “néhány csomag nem található” hibát dob.
Véletlenül nem irányítószámot kér?
Weben DPD-s csomagkövetésnél (nem app) nálam mindig azt kérte a részletek megjelenítéséhez
Nem sajnos. Weben nekem is irányítószámot kér, de ott ha rámegyek az átirányításra sms kódot kér, amit ír is hogyha nem kapom meg 5mp-en belül akkor nincs sms értesítés kérve ezért applikációban tudom átirányítani.
DPD csomag értesítési e-mail-ben szoktak megadni PIN kódot a csomaghoz. Azt kell beütni a csomagszám mellett. App-ban és sima webes felületen is. Utána tudod átirányítani a csomagot vagy időpontot módosítani.
Akkor jól sejtettem… Viszont akkor gondolom már csak másnap viszik oda. Mindegy, átvetetem a szomszéddal, csak utálok szívességet kérni.
Mindent csomagautomatába/átvevőpontra szoktam kérni, de a kumulus meg a zooplus mindig logisztikázós…
Amíg a DPD nem küld sms vagy emailt egy PIN kóddal addig nem tudod módosítani. És igen, ha módosítasz bármit (kivéve a biztonságos hely) akkor csak másnap kerül oda a csomag ahova kéred.
Nekem Viber-en szokott értesíteni.
Szia!
Tudsz küldeni egy linket,vagy tiltja a szabályzat?
Kész liquidetek van? Vagy ha keverős van valami útmutató hozzá?
Nincsenek nagy igényeim sima kis mentolos de ha nincs más ráfanyalodok másra is
Kedves Bettina!
Mihez küldjek linket? Az egyik cégem horvát, a másik angol.Kész liquideket az angol oldalon találsz, ha onnan rendelsz azt vámolni fogják, ha egyáltalán beengedik az országba…
www.liquidhall.hr, www.evapor.co.uk ezek a webshopjaink.A legegyszerűbb megoldás a longfill, amit a számodra megfelelő nikotintartalmú alaplével fel kell önteni a flaska tetejéig, összerázni, és már gyakorlatilag használhatod is. Természetesen minden bekevert liquidnek jót tesz pár nap pihentetés, rázogatás, érlelés, de mint írtam, ettől függetlenül azonnal felhasználható.
Üdv : Vaperfater
Szia Betti!
Sima mentoltolsat szívsz vagy valami gyümölcsöset?