Szlovákiai jövedéki adó a folyadékokra

Szia Zsolt!
Ez akkor azt jelenti,hogy Horvátországba kell kiutazni a rendelèseket átvenni?

3 kedvelés

Azt mondta, hogy jelenleg minden változatlan, 1-2 év még biztosan mire bevezetik a horvátok a jövedékit. Legalább is én ezt vettem ki a szavaiból.

5 kedvelés

Vagy kell ismerős, és akkor mezei GLS csomagpont? :thinking::roll_eyes:

3 kedvelés

Ez egy opció lesz azoknak, akik pl. amúgy is átjönnének tankolni, bevásárolni valamelyik határmenti horvát városba.

5 kedvelés

Ezek horvátországi csomagpontok. Mo-n van lehetőség a DPD-nél csomagpontra irányíttatni a csomagot, csak a DPD-t kell kiválasztani rendeléskor, amint átér a csomag Magyarországra, lehet változtatni kiszállítási címet, vagy csomagpontra kérni a termékeket.

11 kedvelés

Ez a dpd-s csomagpontra irányítás hogy működik? Ahogy látom holnap jön a kumulus csomag, viszont nemigen lesz itthon senki mire jön. Mydpd applikációban látom is a csomagot, fel is dobja a lehetőségeket, de azonosító kódot kér csomagautomatába irányításhoz. Ha megadom a csomagszámot (dpd-st) akkor “néhány csomag nem található” hibát dob.

2 kedvelés

Véletlenül nem irányítószámot kér?
Weben DPD-s csomagkövetésnél (nem app) nálam mindig azt kérte a részletek megjelenítéséhez

2 kedvelés

Nem sajnos. Weben nekem is irányítószámot kér, de ott ha rámegyek az átirányításra sms kódot kér, amit ír is hogyha nem kapom meg 5mp-en belül akkor nincs sms értesítés kérve ezért applikációban tudom átirányítani.

2 kedvelés

DPD csomag értesítési e-mail-ben szoktak megadni PIN kódot a csomaghoz. Azt kell beütni a csomagszám mellett. App-ban és sima webes felületen is. Utána tudod átirányítani a csomagot vagy időpontot módosítani.

6 kedvelés

Akkor jól sejtettem… Viszont akkor gondolom már csak másnap viszik oda. Mindegy, átvetetem a szomszéddal, csak utálok szívességet kérni.
Mindent csomagautomatába/átvevőpontra szoktam kérni, de a kumulus meg a zooplus mindig logisztikázós…

3 kedvelés

Amíg a DPD nem küld sms vagy emailt egy PIN kóddal addig nem tudod módosítani. És igen, ha módosítasz bármit (kivéve a biztonságos hely) akkor csak másnap kerül oda a csomag ahova kéred.
Nekem Viber-en szokott értesíteni.

6 kedvelés

Szia!
Tudsz küldeni egy linket,vagy tiltja a szabályzat?
Kész liquidetek van? Vagy ha keverős van valami útmutató hozzá?
Nincsenek nagy igényeim sima kis mentolos de ha nincs más ráfanyalodok másra is​:rofl:

1 kedvelés

Kedves Bettina!

Mihez küldjek linket? Az egyik cégem horvát, a másik angol.Kész liquideket az angol oldalon találsz, ha onnan rendelsz azt vámolni fogják, ha egyáltalán beengedik az országba…
www.liquidhall.hr, www.evapor.co.uk ezek a webshopjaink.A legegyszerűbb megoldás a longfill, amit a számodra megfelelő nikotintartalmú alaplével fel kell önteni a flaska tetejéig, összerázni, és már gyakorlatilag használhatod is. Természetesen minden bekevert liquidnek jót tesz pár nap pihentetés, rázogatás, érlelés, de mint írtam, ettől függetlenül azonnal felhasználható.

Üdv : Vaperfater

11 kedvelés

Szia Betti!

Sima mentoltolsat szívsz vagy valami gyümölcsöset?

1 kedvelés