Sziasztok!
Akad köztünk aki pontosabb infóval bír Szlovák adóvonalon, mint amit olvasni lehet? A megjelent hírekben azt olvasni hogy a duplájára emelkedik a füstmentes(Heets,nikotintartalmú alapok-liquidek) dohánytermékek adója. Ez most sac/kb 1liter 36mg pg/vg ami jelen pillanatban 34ezer ez az ár gyakorlatban mennyivel emelkedhet?
Szia! Írtam a szolvákiai magyar kollégámnak, ha válaszol, megírom.
Szia! Az remek de holnap vége az akciónak, dilemmába vagyok rendeljek ne rendeljek! Black friday alkalmából berendeltem,de ha annyira húzós emelés lenne akkor még szorítanék helyet a hűtőbe!
Válaszolt is, a Heets /cigi kombóról hallotta, és az itthon is lesz, EU - s szabályozás miatt. Halott egy új (az is lehet, hogy csak neki új) Komáromi e-cigi boltról, és ha feloldják a kinti tilalmakat, akkor elmegy, és megkérdezi.
Szia! Nekem az volt az utolsó infóm, hogy a nikotinos alapok, liquidek nem szerepelnek a módosítás tervezetében. Kifejezetten a Heets-nek és a hasonló termékek tölteteinek (effektív dohánytartalmú) szólt az elképzelés. De lehet, azóta változott a dolog, én nem hallottam mást róla.
Hát, így sajna az már késő lesz, amikor tud infót. Az alaplé hamarabb elfogy szerintem, mint megromoljon, szóval ha van rá keret, szerintem érdemes tartalékot rendelni.
Szia! A dohánytermékek februártól drágulnak az tuti dobozonként 40-50 cent, de a füstmentesnél januárt írtak még szeptemberben és ott duplájáról beszélnek! De ugye azon kevesebb volt eddig az adó! Csak ott is mint nálunk a dohányból nem jött be a tervezett adó ezért ezen húznak nagyobbat!
Hát lehet akkor az lesz! A vape undergroundon még holnapig 20% alaplötyire, meg pár aromára!
Rákérdeztem egy kassai ismerősnél. Ugyan nem szakértő, de úgy tudja, kizárólag a Heets-Iqos stb. jellegű hevítős termékekre illetve azok tölteteire vonatkozik az új szabály. Ennyit tudtam tenni az infó érdekében.
Köszi! Egy Úr vagy! Akkor lehet mégsem akasztom ki anyát mégjobban!
Szívesen! Úr nem vagyok, de az “anyakiakasztás” elkerülése érdekében kövessünk el mindent! Már nekem is kinéz egy amolyan hobbiszintű máglyahalál…
Szia Attila! Jómagam a szlovákiai tervezetről-helyzetről kérdeztem az ott élő ismerőst.
Sajnos…
A https://masquevapor.com/gb/ oldalon most még olcsóbb is, igaz 10ML kiszerelésben…
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.