Fú, ilyen rosszak mi nem mertünk lenni
Az a gond, hogy az új keletű vaperek, mint én is, a gyakorlatban ezzel találkoztak, ha nincs a közelükben tapsztalt tanító. Így aztán a saját tekercselésű cuccok annyira bonyolultnak tűnnek, hogy inkább hanyagoljuk, pedig lehetséges, hogy sokkal nagyobb élményt adnak. Egy kompakt cucc, mint a pod nem folyik, nincs vele semmi különös, beleteszed a porlasztót és a löttyöt, aztán jön valami. Ezt megszokod és onnantól kezdve ez van. Most én még ezen a szinten vagyok, de valójában a kísérletező kedven túl nem is érzek semmi olyat, ami miatt kimozdulnék ebből. Egyébként pedig nyilvánosan megkövetlek, mert eszem ágában sem volt széttrollkodni a topikodat.
Annak is megvan az előnye, ha maceramentes a cucc. Ha anno már lettek volna podok, lehet, én se tekerésznék… Néha a pokolba kívántam/ kívánom az egészet, amikor valamiért éget, röfög, vagy folyik egy tank. Amikor viszont sikerül jól belőni, az meg sikerélmény.
Ez fontos! Podnál nincs sikerélmény. Ott van egy állandóság, amit az aromákkal befolyásolsz. Itt fejlesztési lehetőséget egyébként nincs, legfeljebb úgy, hogy veszel egy másikat, mint én a múltkor. Azt azonban el tudom kézelni, hogy a bonyolult megoldásról, amit te is képviselsz, nem igazán van áttérés a podra, mert valószínűleg a pod íz-és gőzhatása jóval alatta marad a kézileg tekert, nagy porlasztó felületű kazánoknak. Ez neked legfeljebb arra jó, hogy beteszed a zsebedbe, hogy mégis legyen valami.
Beüzemeltem a kicsikét. Gyártói “érdekesség” hogy háromféle csavarhúzó kell hozzá. Egyelőre a mellékelt tekeréssel csináltam meg, videóból puskázva. Azt kell mondjam, egyelőre jobban szuperál, mint a Caiman. Abban még játszom majd a tekeréssel/vattázással.
Némileg furán néz ki ez a kicsi rda a nagy modon, de neki “szoknyája” is van, 22-es, meg 24-es is.