Stubby MNCH raw silver project

A pókoknak 8 lába van! :wink: De ha kettőt kihúzol, akkor valóban csak 6! :rofl:

8 Likes

Ennek 3 hiányzik, mert beijesztettem neki, és úgy startolt mint egy prémium Tesla…. :roll_eyes::rofl:

5 Likes

Á az nem az igazi . Mint a svábbogarat a koleszban leragasztod szigetelő szallagal.

4 Likes

Lehajlakkozom 3 sorral…. :thinking::grin:

3 Likes

Ma megérkeztek a kijelzők az Aliexpress-ről. Gyorsan (remegő kézzel, lassan) be is pattintottam a dna60c-s board-ba. Működik! Így a dna60-as board, ami ugye melósabb, egyenlőre tartaléknak félreteszem. Polírozásnak nekifekszek, aztán össze lehet rakni hamarosan.

15 Likes

Mennyi volt a 60c board? Illetve van összehasonlítási alapod? Fényesebb típust küldtek már? Néhány modban még a kisebb fényerejű van.

7 Likes

Csak kijelzőt vettem, mert biztam benne, hogy a dna60c deszka működni fog, csak a kijelző volt kukás.

Elég jó fénye van (olyan mint a gyári ami benne volt), nem is tudtam úgy lefényképezni, hogy éles legyen a kép.

10 Likes

És deszkát tudsz valahol ?

6 Likes

Korrekt :+1:sőt….nekem a Dovpo Odin miniben még a halványabb verzió van, az régebbi mod. :slightly_smiling_face: kicserélhetném, de nem ér annyit….úgyse lesem folyton.

7 Likes

Még kell neki polír, de most ilyen!

13 Likes

Valahol láttam, de már nem emlékszem. Ha eszembe jut, akkor írok! :wink: De drága, 100 júró! :sad_but_relieved_face:

8 Likes

Tegnap végre összeállt a gép! Jelenleg tesztelés alatt!

11 Likes

kár, hogy a videon csak hang jön (néha az sem)…zéró kép :thinking:

5 Likes

Nálam Ok..

6 Likes

:thinking:erre mi mást mondhatok…jó neked :slightly_smiling_face:

6 Likes

Hibakeresés szűkítés szándékkal jeleztem :hugs:

6 Likes

Régebben magam is akartam csinálni egy új házat egy régi modból, de mikor kiszedtem a board-or a régiből, először készítettem pár fotót róla. A biztonság kedvéért. Huzalok hol helyezkednek el, stb…

7 Likes

Kedves Péter!

• Gyönyörű munkát végeztél, durván jól néz ki a végeredmény, gratulálok hozzá! :100: :+1:
8 Likes

Köszönöm @Balazs_Samu_Nagy :ok_hand:
@Zsolt68 Sajnos ha nem látszik a videó azon csak @Donat tud segíteni. :wink: Nálam látható.

6 Likes

Mutatós darab lett​:heart: .. ugye csak 18650 ? Lusta vagyok rá keresni ,:rofl:

6 Likes