ha viszont rám hallgat talán még fel is robban ![]()
Talán csak nem! ![]()
Ha zárlatba megy, és erőltetve van, egy idő után előfordulhat bizony.
Nem voltak rajta lőpor nyomok? Ezek a keleti kütyük, ki tudhatja mit vezéreltek korábban…
Nem találtam lőpor nyomokat, de kicsit megtisztítottam izopropil alkohollal. Úgy látszik, hogy csak a 6 lábú melegedett túl, de majd kiderül.
A felfújta magát . ![]()
Esetleg ha nem lenne alkatrész.
Köszi! Egyébként én is arra gondoltam, hogy veszek egy dna60 deszkát képernyővel, ha nem tudom megjavítani ezt. De ha a dna60c müködni fog az új képernyővel, akkor lehet hagyom a fenébe. Bár tartaléknak, alkatrésznek jó lesz.
Esetleg még angoloktól vagy magától a gyártótól lehet venni .
Igen, inkább a Stealtvape-ről rendelnék, 125 fontig IOSS szállítás, nincs sem plusz adó sem vám, az ár tartalmazza ezeket!
A vapeandmake Németországban van . Az MM meg ugye tart dna lapkát csak gyorsan elkapkodták . Az MM úgy is a saját készítésre van kihegyezve .
Amíg várakozóban vagyok az alkatrészekkel, addig megcsiszoltam a Stubby házat. Még van néhány hely, ami macerásabb, de a nagyja megvan. A végén kap majd egy polírt. A belsejét direkt nem csiszoltam, hogy megmaradjon az azonosító szám stb. Most így néz ki. ![]()
Nem akarok okoskodni, de gyakran egy alkatrész látható hibája okozat is lehet, egy/több másik alkatrész nem túl feltűnő vagy nem látható meghibásodása miatt. Lehet elég lesz kicserélni, de nem árthat bekapcsolás előtt több helyen kimérni azt a boardot (pl. zárlat).
Úgy lesz @Zsee ! Kimérés és tesztelés fogja megelőzni a tartós használatot, ha majd sikerül összerakni a dna60-as board-ot. ![]()
![]()
Fél merült bennem a kérdés. Nem lehet hogy csak 5 lábú?

Majd kiszedem és meglátjuk mi az. A Dna60c-s board-on 6 lábú az biztos.
Az a fürdőszobai kaszáspókunk…. ![]()
![]()
![]()
Jaja a Ryzen meg 1700 lábúb![]()