Stubby MNCH raw silver project

ha viszont rám hallgat talán még fel is robban :rofl:

6 Likes

Talán csak nem! :rofl:

3 Likes

Ha zárlatba megy, és erőltetve van, egy idő után előfordulhat bizony.

3 Likes

Nem voltak rajta lőpor nyomok? Ezek a keleti kütyük, ki tudhatja mit vezéreltek korábban…

4 Likes

Nem találtam lőpor nyomokat, de kicsit megtisztítottam izopropil alkohollal. Úgy látszik, hogy csak a 6 lábú melegedett túl, de majd kiderül.

8 Likes

A felfújta magát . :grin:

4 Likes

Esetleg ha nem lenne alkatrész.

4 Likes

Köszi! Egyébként én is arra gondoltam, hogy veszek egy dna60 deszkát képernyővel, ha nem tudom megjavítani ezt. De ha a dna60c müködni fog az új képernyővel, akkor lehet hagyom a fenébe. Bár tartaléknak, alkatrésznek jó lesz.

3 Likes

Esetleg még angoloktól vagy magától a gyártótól lehet venni .

4 Likes

Igen, inkább a Stealtvape-ről rendelnék, 125 fontig IOSS szállítás, nincs sem plusz adó sem vám, az ár tartalmazza ezeket!

5 Likes

A vapeandmake Németországban van . Az MM meg ugye tart dna lapkát csak gyorsan elkapkodták . Az MM úgy is a saját készítésre van kihegyezve .

4 Likes

Amíg várakozóban vagyok az alkatrészekkel, addig megcsiszoltam a Stubby házat. Még van néhány hely, ami macerásabb, de a nagyja megvan. A végén kap majd egy polírt. A belsejét direkt nem csiszoltam, hogy megmaradjon az azonosító szám stb. Most így néz ki. :backhand_index_pointing_down:

2 Likes