Stubby MNCH raw silver project

ha viszont rám hallgat talán még fel is robban :rofl:

7 kedvelés

Talán csak nem! :rofl:

4 kedvelés

Ha zárlatba megy, és erőltetve van, egy idő után előfordulhat bizony.

4 kedvelés

Nem voltak rajta lőpor nyomok? Ezek a keleti kütyük, ki tudhatja mit vezéreltek korábban…

5 kedvelés

Nem találtam lőpor nyomokat, de kicsit megtisztítottam izopropil alkohollal. Úgy látszik, hogy csak a 6 lábú melegedett túl, de majd kiderül.

10 kedvelés

A felfújta magát . :grin:

6 kedvelés

Esetleg ha nem lenne alkatrész.

7 kedvelés

Köszi! Egyébként én is arra gondoltam, hogy veszek egy dna60 deszkát képernyővel, ha nem tudom megjavítani ezt. De ha a dna60c müködni fog az új képernyővel, akkor lehet hagyom a fenébe. Bár tartaléknak, alkatrésznek jó lesz.

6 kedvelés

Esetleg még angoloktól vagy magától a gyártótól lehet venni .

6 kedvelés

Igen, inkább a Stealtvape-ről rendelnék, 125 fontig IOSS szállítás, nincs sem plusz adó sem vám, az ár tartalmazza ezeket!

7 kedvelés

A vapeandmake Németországban van . Az MM meg ugye tart dna lapkát csak gyorsan elkapkodták . Az MM úgy is a saját készítésre van kihegyezve .

6 kedvelés

Amíg várakozóban vagyok az alkatrészekkel, addig megcsiszoltam a Stubby házat. Még van néhány hely, ami macerásabb, de a nagyja megvan. A végén kap majd egy polírt. A belsejét direkt nem csiszoltam, hogy megmaradjon az azonosító szám stb. Most így néz ki. :backhand_index_pointing_down:

17 kedvelés

Nem akarok okoskodni, de gyakran egy alkatrész látható hibája okozat is lehet, egy/több másik alkatrész nem túl feltűnő vagy nem látható meghibásodása miatt. Lehet elég lesz kicserélni, de nem árthat bekapcsolás előtt több helyen kimérni azt a boardot (pl. zárlat).

8 kedvelés

Úgy lesz @Zsee ! Kimérés és tesztelés fogja megelőzni a tartós használatot, ha majd sikerül összerakni a dna60-as board-ot. :wink::+1:

9 kedvelés

Fél merült bennem a kérdés. Nem lehet hogy csak 5 lábú?

You Got It Ok GIF

3 kedvelés

Majd kiszedem és meglátjuk mi az. A Dna60c-s board-on 6 lábú az biztos.

3 kedvelés

Szerintem 6 lábú! :wink:

5 kedvelés

Az a fürdőszobai kaszáspókunk…. :roll_eyes::cry::joy:

3 kedvelés

Nálunk a csak a négylábúak vannak megtűrve max. Az elektronika meg ugye :shushing_face:.

6 kedvelés

Jaja a Ryzen meg 1700 lábúb​:grin:

5 kedvelés