Ezen nem Brünci van csak egy sima porlasztós tank. Kidobott pénz a tank miatt mert hozzá porlasztót szinte esélytelen már jó áron szerezni.
Na hát az meg főleg eladhatatlan.
Így van. Szomorú. Nemrég kb 7-8 ezerért kapható volt a mod
Ilyen Hadron van még itt SBS de ez se olcsó…
Ezt akartam elmagyarázni fentebb csak nem jutott eszembe a porlasztó szó. (Brainfart) Köszi
Egy majdnem SBS La Petite Box VB22 nem lenne jó hű társnak? Már ha 22mm-es méret játszik.
Na, akkor marad a homokfúvás ha ehhez a mod-hoz ragaszkodsz.
Köszönöm, de ezt most kihagyom. Túl sokat olvastam mostanában. Főleg @Zsolt68 írásait és emiatt úton van egy Centaurus B80 és ha beválik akkor utána még egy.
Ez viszont egy kiváló döntés Ugye nem pink-et?!
Amúgy én is veszek Black Friday-kor még 1-2t
Squonkolni kell single coilos RDA-val
Halmozni kell a jóóót! Mert mi van ha leég a Lost Vape gyár??
Mondtam és be is bizonyosodott a G80nal, hogy a B80at csak elrontani lehet a továbbiakban
A Vandy Pulse is az étlapon volt, de több infót találtam a B80-ról. A Squonk az nekem még egy misztikus művészet.
Feketét mint Darth Vader.
Pedig most mondta Gulyás Gergely a kormányinfón, hogy a magyarországi Vape-seknek kötelező lesz tartaniuk minimum 3 db Rose Pink modot, csak akkor rendelhetnek külföldről nikotint, aromákat meg PG/VG-t.
Állítólag a kormányhivatalokban állítanak fel akciócsoportokat akik járják majd a köztereket és megállítják a vapelőket hogy ellenőrizzék van -e náluk Rose Pink színű mod is. Ha van akkor nem száll ki hozzád a TEK.