Sourcemore rendelés visszaküldve/visszafordítva

Sziasztok!

Sourcemore rendelésem visszaküldték feladónak, de elvileg visszafordította a posta.
Valakivel történt már ilyen?
Nem először rendeltem ugyanarra a címre, de hibás, vagy hiányos címzés miatt visszaküldték.

Reggel 8-kor kézbesítőnél volt a csomagom, és este (délután) 16:40kor jött az értesítés róla hibás, vagy hiányos címzés. Postától azt a választ kaptam nem köteles hívni telefonon + nem is jelzett nekem semmilyen formában. Nem tudom ezek mit képzelnek egész nap ablakba ülök, és várom mikor fordul be a postás?!

Postára rögtön mentem másnap hátha ottvan, de hiába keresték sokáig + mi történhetett egyáltalán semmit nem tudtak mondani. Valószínűleg úgy ahogy van elrontották az egészet… .

Beszéltem ügyfélszolgálattal, és kértem fordítsák vissza a csomagom, és megadtam egy másik címet hátha így megkaphatom… .

Az a vicc az egészbe, hogy instant visszaküldték hiába volt már itt Nyíregyházán a csomagom. Olyan volt, hogy sokszor nekem kellett postára menni érte, de ilyen nem… .
A másik dolog postának “ez nem garantált szolgáltatása”, hogy az ügyintéző szavaival éljek tehát fizetnem is kell érte majd a postásnál 2.500 Ft körül azért amit ők rontottak el, ha egyáltalán megkapom.

Valakinél volt már hasonló visszafordítás eset? Megkapta a csomagját? Vagy buktam az egészet…?

9 kedvelés

Ilyen még nem volt. De :point_up:ha sikerült visszairányítani a csomagot magadnak, akkor fizesd ki a 2500-at, aztán utána panaszkodj a postánál email-ben csatolva a rendelkezésedre álló csomagkövetési infókat, mivel ha jól tudom 10 napig postán át lehet venni sikertelen kézbesítés esetén. Továbbá értesítőt kell hagynia a számodra a szállítónak, ha nem tudta átadni a csomagot! Szóval legyen a kezedbe amit rendeltél, aztán panasz írásban a megfelelő hivatkozásokkal. Ha mégsem kapod meg akkor szintén panasz! Amúgy nem tudják visszaküldeni a sourcemore-nak Kínába, nem fogadják a vape import törvényük miatt! Sok sikert! Remélem megkapod, amit rendeltél!
Esetleg ha segítség kell a panasz megírásában akkor szólj! Segítek! Reklamálni nagyon tudok! :rofl:

8 kedvelés

Köszi! Én is így gondoltam. Csak kapjam meg a csomagot. Bárcsak kilehetne a Magyar Postát hagyni minden rendelésből. Úgy utálom őket… .
Kínai törvényekkel is tisztában vagyok. Fogalmam sincs így meddig fog húzódni az egész. Követésben is, hogy fogok-e látni valamit a visszaindulásról. Fél nap alatt képesek kivinni az országból, de vissza nem​:joy:. Kiváncsi voltam valaki járt-e már így.

5 kedvelés

Nekem volt már ilyen/hasonló. De fizetnem nem kellett, ugyanezzel a szöveggel nem kaptam meg a csomagot először. Simán nem hozta a postás a pakkot. Se értesíté se telefon. A postán tudtam rendezni végül, másnap, harmadnap kaptam meg. Pedig én itthon ültem akkor, mondván csomag jön, át kell vennem. :saluting_face: :thinking:

8 kedvelés

Én is rendeltem már vagy 15-szőr tőlük,de minden esetben kaptam a postátol az sms-t,hogy mehetek a csomagért a postára!Sajnálom,hogy így jártál,és remélem meg oldodik a problémád!

5 kedvelés

Nekem legutóbb a dpd vitte vissza franciaországba ugyanilyen indokkal kumulus-os csomagom… Újra elküldték és másodszor is hiányos címadatokra hivatkoztak. Ahogy megjött az értesítés hívtam az ügyfélszolgálatot és átirányított csomagként tudtam ugyanarra a címre vitetni a csomagom. A legfurcsább az egészben hogy minden címadat megvolt a csomagon…

5 kedvelés