Sziasztok! Valakinek van e tapasztalata? Az innokin ares 2 22mm kazánom folyik a levegőzésnél. 65 vg 35 pg arányú leves van benne jelenleg, ma vattáztam újra, de a hiba nem szűnt meg. Valakinek tapasztalat vagy ötlet?
El telt egy kis idő, de sajnos a problémám nem szűnt meg
Ki próbáltam több féle vattázást, tekerést, de csak folyik a levegőzésnél a liquid azóta 70 vg 30 pg.
Vg/Pg úgy jó…szóval a vattamennyiségben vagy a hosszában keresném továbbra is a hibát.
tekerésről csinálnál képet hátha többet látunk mert lehet a vatta nem jól van kevés benne a vatta.
Holnap minden képpen csinálok, most nem menni, szorult rendesen a vatta ahogyan bele tettem. De mindenképpen csinálok majd képet.
A vatta végeit ereszd le egészen a deck rész aljáig… És ellenőrizd az o-gyűrűket is… Lehet valamelyik nem zár teljesen… Igy folyhat.
Nekem is van ares 2, csak az enyém 24mm. Ha kicsit türelmes vagy vele, meghálálja…
Szerk. A levegőzést zárd el mindig, mielőtt fel töltöd levessel…
Ne engedd az aljáig a vattát , és ne ritkíts túl sokat! Aktívan használom , képekben a vattázása.
Remélem tudtam segíteni.
amit jelöltem pirossal oda le kéne érnie a vattának hosszabra kell hagyni szerintem a vattát.
maga a vatta mennyissége elég oda szerintem csak le kell engedni.
a kizokum is ilyen ma megtekerem már mert csak itt áll a polcon annak is ilyen a deckje majd dobok képet fel.
Ki próbálom mindenképp. Köszönöm a segítséget és a válaszokat.
Az Intake RTA is ilyen…összeszerelve látnod kell a vatta végeit…a fotódon ez látszik is. Szóval akkor marad az O-ring hiba ha a vatta szépen kitölti a réseket ahova bújtatni kell
Amint ki fogy a leves ki is cserélem. Egy próbát megér. Köszönöm
Igen jól mondja Szabi! @Szabolcs_Barna
Enged hosszabbra a vattát érjen le az aljára így az utolsó csepp levest is felveszi.
Én ritkitani sem szoktam csak az alját borzolom meg egy kicsit. A BRSK, a THC is így van és még soha nem folyt meg.
Szia! Nem tudsz valahonnan eladó Kizokut?
Az kb annyira nincs újonnan mint az Ammit…a jó bevált tankoktól ritkán válnak meg.
Itt aztán le van engedve a vatta rendesen…
De működik minden ilyen típusú deckben! Ez a lényeg! Nincs szárazra futás, meg folyás!
Nem szeretek spórolni a vattával!
Az aliexpressen láttam még szeptemberben , meg kell nézni most.