Sziasztok!
Smoktekh Morph2 TFV18 kazánnal, betettem a 0.15 ohmos porlasztót, a 0.33 után.
Hát! Forrósodik a kazán, 1700 szívás után megégett a vatta, szerintem ez nem normális! 110 watton használom, ez is van ráírva! Ennyire rosz a Smoktech?!
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Köszónöm
Nem tudom. 110W-on 1700 slukk szerintem bazi sok. Én nem nézném ki belőle
Viszont ahoz már több levegő kellene hogy vissza tudjon hűlni olyan magas watton ,sztem max 90 de az már nekem életveszély
Kösz! A 0.33 ohmos 5000 nél cseréltem kert kíváncsi voltam a dupla 0.15 ohmosra, de nem kellet volna, ráadásul szét is szedtem, hogy megnézzem közelebbről
Évek óta Smok-ot használok. Mag P-3( vacak) ,X-priv(király ,de eltört-ha valakinek van érdekel), jelenleg G-priv 3 kb. 2 éve.
A 110w-ot nem is értem. Sosem használtam huzamos ideig 60 w felett. Nekem így is megfelel. Jelenleg TFV-12 tankkal.
smok tfv18 rba porlasztót megéri venni, jól jönne néhány tanács?! Vagy inkább építős tankot abból valami ólcsób de azért jó érdekelne
Jól van, vissza veszem a wattot, de hát mint kezdő, azt írták rá 100-110 watt a best
A Tfv12 volt a második kazánom,a privvel 5 db pori után rba fejazzal tanultam meg tekeregnimára már azt hiszem megy
Az csak ajánlott,azt neked kell érezned hol finom,hol nem forró a gőz.
Tehát szerinted a duál rosszabb?