ShareAvape.com

Én már nem tukmálom, 100 éve házas vagyok, egy dolgot megtanultam: nővel ne vitázz :grin:

Én egyébként azonnal megveszem, utána meg minden nap 10x megnézem a trackinget mivanmá. :rofl:

Pedig már arra sem emlékszem mikor vettem valamit, amire szükségem is volt…

sajnos ez nagy igazság nincs is szükség rá de veszük…

Szerinted én nem nézem ?:rofl::rofl::rofl::rofl:

Köszönöm, élek a lehetőséggel :slightly_smiling_face::hugs:
De addig nem fog hiányozni? Ha kell valamelyiket kolcsonadom addig az enyémek közül…

1 kedvelés

Pisti !!! Dani !! Vagy hoshíjják !Majd átfested addig míg használod,tokba húzod óvod véded :stuck_out_tongue_winking_eye:itt a remek alkalom :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Felőlem :slightly_smiling_face:
Választhatod bármelyiket

Csak kavics lapátoláshoz ne vidd magaddal :joy:

Bárcsak …így tudnám elrendezi :blush::shushing_face:

1 kedvelés

Neked annyi van, hogy így nem férne el egy fotón :slightly_smiling_face::upside_down_face::hugs:

1 kedvelés

Szépek!!! :heart_eyes: :heart_eyes:

1 kedvelés

De nagyon, így már csak 7 modom marad. :rofl:

Ha megjön az odin, akkor 8.

Ari vagy, ha hiányozna nem adnám, ja és nem én akarok kipróbálni valamit megvétel előtt. :grin:

Szerintem azért is kell tesztelni, mert a tűzgomb tényleg fura, ne akkor derüljön ki, amikor már megvetted. Van hogy én sem találom el elsőre, ha csak ez az egy modom lenne, már a kavics alatt pihenne 6 láb mélyen…

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.