Igen szerintem is 10 kínai helyett egy D…
Elfogadom az álláspontodat, bár félig meddig én is 10kínais vagyok de nekem mások a szempontok, minden modomban van egy egyedi plusz, amiatt bezsákoltam.
Mondjuk egy olyat én is elfogadnék, amivel fejbe verted magad, me valszeg olyan nincs több az egész Világon. Mondjuk többször ne csináld, mert akkor devalválódni fog az értéke
Ismerős a dolog én is így kezdtem rengeteg alsó kategóriás modom volt.Ha valaki akkor ajánlotta volna a dicodest (bár még nem is volt) nem érdekelt volna csak a darab szám érdekelt…én biztos nem fogok semmit ajánlani senkinek…járja be az utat.
Az ajánlás még nem rábeszélés !
Én a saját fejem után mentem mindíg,de ha valamit használnak "sokan"az nem biztos hogy rossz,egyéne válogatja kinek milyen kazán vagy mod jön be.
Ha tudtam, megvettem,innentől már csak egyénre kell szabni mindent.
Akár vattával ,huzallal,levegőzéssel és aromákkal.
Igaz…de nagyon ingoványos talaj ez.Engem személy szerint bánt ha valamit ajánlok és azt megveszik és nem jön be neki…
Csak pozitívan ! Nekem bejött és punktum
Nekem.eddig bejött amit ajánlottál, vagy nem is ajánlottál csak pozitívan nyilatkoztál róla. SE-vel lassabban barátkoztam, de.a limonádés liquidhez a legjobb
Ennek örülök ,hogy nektek jó…
Ákosnak azért válaszolnék. Nagyon nehéz árat mondani mert aki könnyedén vesz dicodest annak ez minimális ár különbözet .Aki meg gyűjtöget annak 0km-es a cél…Én max cserélném megvenni sokkal olcsóbban venném csak.
Ha nem lenne jó,nem veszek három darabot belőlük,sőt a kazánokkal is így voltam igaz nemrég jött egy…azt még ki SE próbáltam
Mi a baj beteg vagy???Te még nem próbáltad?? 1perce jött?
Kutya bajom sincs már intézem
Maradjunk VW-Audi. Merci kategória lenne nem lenne Danim!
Igaz nekem se Vw-audit többre tartom.
Merci drága is meg minőségileg se top10. VW-Audi nem olcsó de megbízható!
Én is így gondolom…
Koszi mindenkinek, asszem sikerult kb belonom az arat. Aztan vagy viszi vki vagy a fiokban rohad meg
Hol lehet az ilyeneket meghírdetni? Én bárhova feltettem, leszedték azonnal a hírdetést.