Segitsetek legyszi bearazni a Danim

Igen szerintem is 10 kínai helyett egy D…

5 kedvelés

Elfogadom az álláspontodat, bár félig meddig én is 10kínais vagyok :grin: de nekem mások a szempontok, minden modomban van egy egyedi plusz, amiatt bezsákoltam.

3 kedvelés

Mondjuk egy olyat én is elfogadnék, amivel fejbe verted magad, me valszeg olyan nincs több az egész Világon. Mondjuk többször ne csináld, mert akkor devalválódni fog az értéke :sweat_smile:

2 kedvelés

Ismerős a dolog én is így kezdtem rengeteg alsó kategóriás modom volt.Ha valaki akkor ajánlotta volna a dicodest (bár még nem is volt) nem érdekelt volna csak a darab szám érdekelt…én biztos nem fogok semmit ajánlani senkinek…járja be az utat.

7 kedvelés

Az ajánlás még nem rábeszélés !
Én a saját fejem után mentem mindíg,de ha valamit használnak "sokan"az nem biztos hogy rossz,egyéne válogatja kinek milyen kazán vagy mod jön be.
Ha tudtam, megvettem,innentől már csak egyénre kell szabni mindent.
Akár vattával ,huzallal,levegőzéssel és aromákkal.

9 kedvelés

Igaz…de nagyon ingoványos talaj ez.Engem személy szerint bánt ha valamit ajánlok és azt megveszik és nem jön be neki…

7 kedvelés

Csak pozitívan ! Nekem bejött és punktum :stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face:

6 kedvelés

Nekem.eddig bejött amit ajánlottál, vagy nem is ajánlottál csak pozitívan nyilatkoztál róla. SE-vel lassabban barátkoztam, de.a limonádés liquidhez a legjobb :blush:

5 kedvelés

Ennek örülök ,hogy nektek jó…

4 kedvelés

Ákosnak azért válaszolnék. Nagyon nehéz árat mondani mert aki könnyedén vesz dicodest annak ez minimális ár különbözet .Aki meg gyűjtöget annak 0km-es a cél…Én max cserélném megvenni sokkal olcsóbban venném csak.

6 kedvelés

Ha nem lenne jó,nem veszek három darabot belőlük,sőt a kazánokkal is így voltam :blush:igaz nemrég jött egy…azt még ki SE próbáltam :flushed:

2 kedvelés

Mi a baj beteg vagy???Te még nem próbáltad?? 1perce jött?

3 kedvelés

Kutya bajom sincs :rofl::rofl::rofl:már intézem :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Maradjunk VW-Audi. Merci kategória lenne nem lenne Danim!

3 kedvelés

Igaz nekem se Vw-audit többre tartom.

2 kedvelés

Merci drága is meg minőségileg se top10. VW-Audi nem olcsó de megbízható!

2 kedvelés

Én is így gondolom…

2 kedvelés

Koszi mindenkinek, asszem sikerult kb belonom az arat. Aztan vagy viszi vki vagy a fiokban rohad meg​:smiley:

6 kedvelés

Hol lehet az ilyeneket meghírdetni? Én bárhova feltettem, leszedték azonnal a hírdetést.

5 kedvelés