Segítség:)

Neeem, biztos, hogy az vagy. :sweat_smile:

Hát voltak ilyen kósza gondolatok, hogy mondjuk egy komplett win+sql server kombokat csinálni, meg ilyenek, de egyelőre áll a dolog, mi csak ilyen primko webszerverek csinálunk, amiket utána felhőben lehet futtatni, én sem vagyok webes, csak bot csinálta. :grin:

Ahhoz meg nem kell csak egy alpine linux, meg egy js-ben írt express server, ezek is ilyen kis micro servicek, viszonylag gyorsan le lehet ezek programozni.

De pendrivra nem szoktuk kimásolni. :sweat_smile:

Egyszer kipróbálhatnátok :sweat_smile:

Kezdem magam hüllyének érzni :roll_eyes:

Nincs pendrájvunk…ósdi technika. :sweat_smile:

1 kedvelés

Miért, te is pedrájvra másolsz? :grin:

A francokat :upside_down_face:
Nem stimmel valami és felhívom az IT-s fiúkat :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

Hát én vagyok az IT-s fiú, akit felhívnak, aki közli, hogy csinálj egy ticketet, most nem érek rá. :joy:

Nálunk cukik az it-s fiúk :smiling_face:

Kitty Im Cute GIF

Kizsdzsizsa!

Volt 1, még régen…annak komolyan szerelmes lettem a hangjába :blush:

Hát, az én hagomat már megrágta a vg. :joy:

Ó igen! Akkor nyúltam át a dróton, mikor közölte az egyik kedves help deskes, hogy a hibajegyre írjak egy hibajegyet. Majd 1 év múlva jön az email, hogy lezárták a ticketet, de konkrétan nem csináltak semmit, megoldottuk nélkülük. Nálunk a ticket már szállóige lett egy vigyorral társítva :roll_eyes::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hát igen a ticketing rendszer egy feneketlen kút. :grin:

Ezért kérek mindent oda. :joy:

Legalább lett benned valami férfias :rofl:

Én egy férfiállat vagyok, te, egy maszkulin görög isten. :joy:

Amit megevett egy informatikus. :grin:

Closing Olivia Munn GIF

A kedvencem a feleségem volt cégénél az indiai helpdeskes, írt egy ticketet, hogy lassu a csatolt meghajtó, 20 perc egy fájlt megnyitni. megnézte az indiai, hát igen, ez lassu, ticket lezárva. :joy:

Hogy a feleséged indiai helpdeskes? Erre nem számítottam :grinning:

Mondatelemzés? Nem, nem? :sweat_smile: