Juicyvapour.com rendelés feldolgozása

Sziasztok! Most rendeltem először erről az oldalról, valaki tudja esetleg hogy átlagosan mennyi időbe telik mire feldolgozzák a rendelést ? :smiley:

4 kedvelés

Szia .. álltalában még az nap és 3-5 nap alatt meg is kapod

Finom Gőzöket :heart:

8 kedvelés

Köszi szépen a segítséget. :wink:

6 kedvelés

Szia, legutóbb az április 18-án leadott rendelésem 26-án érkezett meg, volt közte egy húsvét is.

4 kedvelés

Szia! Nekem is bezavart most az ünnep, de tegnap megjött minden. :grin:

3 kedvelés

Esetleg van valakinek információja, hogy mi a helyzet a Juicyvapourral? Tegnap este akartam egy nagyobb rendelést leadni, de előbb a tavalyi leltárról volt értesítés, mostanra az egész site le van kapcsolva.

3 kedvelés

Követem ha nem baj. Hónapok óta onnan rendelek Szerdán még tele pakoltam a kosarat ma meg már be sem tudtam lépni :pensive_face:

2 kedvelés

Én 21én rendeltem, de múlt héten nem történt semmi a csomaggal… első rendelés lett volna.

1 kedvelés

Pár nap és talán okosabbak leszünk ,hogy ki merre honnan és hogyan tovább

5 kedvelés

Facebookon a Juicy csoportjában, nincs bent senki? Ott a tulaj is megtalálható.

1 kedvelés

Nem mondanak ott semmit..

3 kedvelés

Akkor nagy a hallgatás mindenhol. De, ahogy Tibor is írta, pár nap múlva talán mindenki okosabb lesz.

3 kedvelés

Nagyszerű :roll_eyes: Soha jobbkor.
Pénteken végre sok év után sikerült áttéríteni az eldobható szirsz@rokról a zembert, kikölcsönöztem neki a kincstári melós Centaurust, új tekercs, “ragacsos” Bombo szörp, minden fene, végre nem mondta, hogy ízetlen. Ráállt, hogy jó, hát akkor rendeljek neki is egy olyan “kockabgót”.
Gondoltam betárazok neki ilyen ragacsokból, meg magamnak ahelyett, amit elvitt. Erre tessék. Ha van árban hasonló alternatív forrásra ötlet, annak örülnék. Bombo, Chill Pill, só. Köszi!

Megértelek…utazni kell.

1 kedvelés