Segítség rendelés

Aszem jól beszél ..sajnos

3 kedvelés

Szerintem meg nem anyagi gondok miatt tartanak sokan itt!! Csupán nem érdekelte őket mert mindig tudtak rendelni!! Van aki lustaságból, van aki nem hitte hogy ez a helyzet eljöhet!!

5 kedvelés
4 kedvelés

Arra mindíg kiszorította mindenki.
És nincs kivétel szerintem !
Manapság meg kapálózik aki havonta rendelt egy-két aromát fél lity.kész alappal.
És nem akart tájékozódni,szerintem.
Ők vagy visszaszoknak vagy keresnek manókat inkább.

5 kedvelés

Anno 60000/havi pénzt már sokalltam.
És az egészségem is “kockára” volt téve.
Igen van most is és akkor is volt 2 gyerkőc,még látni akarom őket.
Volt okom stresszelni de kellett valami ami 'nyugtatott’ez volt a cigi nem más.
De mikor vért köptem már reggel tőle akkor ijedtem meg,és…a többit látjátok.
Nem csak a pénz miatt tettem le…

7 kedvelés

Nem veszem sértésnek, vagy kioktatásnak, valószínűleg a helyetekben ugyanezeket írnám én is. :slight_smile: A tájékozatlanságomat utólag rendbe tenni nem tudom, de most pont azért vagyok itt,hogy elkezdjem.
Mivel salgótarjánhoz kb 20 perc kocsival a szlovákiai Fülek, arra gondoltam, hogy oda rendelnék egy ottani csomagpontra, tehát szloviba, átkocsizni érte, kivenni a boxból és elhozom haza. Kérdés, hogy ez így hatóságilag problémás-e. :smiley:

7 kedvelés

Hivatalosan :grin:elvileg igen,az a legjárhatóbb út,ha nem kereskedelmi mennyiségben vásárolsz.
Számla legyen meg,ha esetleg valaki kérné.

5 kedvelés

Az a kérdés,hogy a kiszemelt shop szállít-e csomag pontra. Ha van ismerősöd Füleken akkor szerintem sima ügy.

5 kedvelés

Egyeztetni kell elötte a bolttal, hogy használhasd és ne dobja vissza saját adatai végett címüket tel.számukat, mert a magyart külföldi csomagpontra nem fogja elfogadni.

5 kedvelés

Nah. Fülektől nem messze van Losonc. Ott elvileg van shop.

3 kedvelés

Igen, csak annak ellenére , hogy itt lakom vagy 5 éve, nem mentem még soha sem át szlovákiába. Ezért néztem volna ki csomagpontos megoldást, minnél közelebb hozzám, hogy ne kelljen bemászni a sűrűjébe. Élnek bennem sztereotípiák, hogy esetleg nem fognak túlzottan kedvelni, ha túlságosan bemerészkedek… :smiley:

5 kedvelés

Ha minden kötél szakad kénytelen leszek én is Kassára utazni.:grin:

3 kedvelés

A legjobb közösségbe kerültél.. És külön öröm olvasni azt ,ahogy ezt most kezeled . Pedig most ezt így megnyerted :rofl:

6 kedvelés

Nehéz kenyér ez, de hát Frodóék szarabb helyre mentek, oszt’ csak elindultak… ráadásul gyalog. :smiley:

6 kedvelés

Addig ne aggódj,amíg a bejáratott oldalak működnek.

4 kedvelés