Sziasztok!
Thc artemis rdtra fogok beruházni és kellene melle egy fasza MOD.
21700/as aksim az van, de nem tudom, hogy 1 aksis elég lenne-e, habar bizakodok, hogy elég lesz.
Gaur 21et eladtam múltkor mert nagy volt nagyon és munka közben nem volt a legjobb azzal a moddal mozogni.
A munkába talán jobb lenne valami kisebb pod vagy ilyesmi?
Ha esetleg valakinek van valami ötlete ne tartsa magába.
Ha valakinek van valamilyen MODja eladó, akkor azt is meghallgatom
Szia Gergő!
Nekem van THC Artemis-em és hozzá való mod-om is, mindkettő a DJVape-ről:
https://djvape.co.uk/products/hellvape-arez-120-box-mod?_pos=1&_sid=4a8197de7&_ss=r
Én meg vagyok elégedve vele. Az Arez mivel aluminium, könnyebb 21700-as akkuval, mint egy Hastur Mod 18650-essel (Igaz, hogy az acél.). Az Arez is jön velem mindenféle terepre, nyúzva van keményen, karácsony óta kicsit már kopott rajta a festés, viszont bírja a mechanikai terhelést, szerintem nehéz lenne el és vagy összetörni.
Gyakran felmerül a kérdés, egy vagy két akkus legyen a mod. Én a kisebb méret miatt az egy akkusra szavaztam. Így nincs akkukezelési probléma, könnyebb és ott van a közelemben mindig egy csere akku. A használt 21700-asaimmal az Artemis 400-450 puffig bírja 20Watton és 0,4Ohm-on. Kíváló RDTA.
Szia!
Én is melóban podot használok általában!
Méretre,akku kapacitásra és súlyra engem az Aspire vilter Pro vett meg, de emellett nagyon sokan szeretik a ursa-kat, illetve van jó pár uwell felhasználó is itt
Ha a lényeg a minél kisebb, és könnyű készülék, akkor én a helyedben podot vennék melosnak
DjVaperől latom, hogy lehet rendelni az EU-ba, de tényleg nem tesznek rá semmilyen + pénzt? furcsa.
Az a bajom, hogy jó ez a mod, de valamit itthon kéne találnom, amire nem kell sokat várni. Néztem a tastyvapet is, hogy ott lehet van valami, de nem nagyon vágom mi lenne jó és mi nem. Erre az Artemisre vagyok nagyon kíváncsi, de kellene alá egy jó MOD
Köszi a tippet, csak még gondolkozom, hogy kell e nekem +ba a pod is.
Most sok idő után lehet elég 1mod-1tank, de majd meglatjuk.
Ha gyorsan kell, akkor liquidhall.com vagy theliquidcity.com. Eu 1 hét, calumette.com, kumulusvape.fr, vaporizm.cz, vapeklub.sk, lepetitvapoteur.com. Itt néz körbe miket lehet most kapni. 21700 és kicsi az kb az arez, az összes többi batár lesz, ha kicsi, olcsó és nem kell rá vigyázni, akkor valami pod.
Köszi megnézem majd a külföldi oldalakat.
Vaporizm már szállít magyarországra? Már nincsen körülötte semmilyen probléma?
Még a sourcemore, cigbuyt nézegettem, de azok szerintem több idővel szállítanak
Szállítanak, de emailben kell rendelni.
Ja, ott van még a djvape.co.uk is, ez is kínai 3 hét szállítással, de sok cucc van. CB-t én nem erőltetném, megbízhatatlan banda.
Djvape is jó lehet, akkor patika. Kolléga is előtted ezt az oldalt küldte.
Fehér Tominál hallottam a videójában ezt az emailes rendelés azt hiszem, de angolul/magyarul kellene nekik írni?
Itt van sablon hozzá: