Sziasztok valaki tudna segíteni nekem mit rontok el ez ma délutáni tekerés és vattázás. Lötyi ugyan az amit eddig használtam másik tankba is.
Szia @Gina olyan mintha megègett volna a vatta kicsit vagy nem rendesen izzitottad le a coilt ès egyenletlenül izzik a kèt coil…a vattàt szed ki ès izzitsd le mègegyszer a coilokat ès ha egyenletlenül izzik a kettő nèzd meg a làbak nincsenek e meglazulva ,mivel izzitàs uttàn a hő hatàsàra vissza szoktak lazulni a lefogató csavarok …ha az izzitàs meg van vattàzd ujból ès arra figyelj hogy szèp egyenletes legyen a vattàzàs is …elvileg akkor ez le tudva mint probléma
Szia rendben köszönöm szépen meg probálom
Amit Robi ír ,és ha az Brünci,akkor lehet hozzáér a vatta a deckhez,told picit lentebb a tekerésedet .
Igen az rendben azt is meg csinálom:)
Nekem a dual mesh rda-m szokott igy kinezni, ez csak kondenzviz, hozzaer a vatta es felszivja. Nincs megegve. En nem szoktam vele foglalkozni, mert semmi rosszat nem okoz.
Szia a coilok nem szinkronban izzik az tutti mivel az egyik jobban meg van kokszosodva ,ha felnagyítva nèzzük kivehető tisztában
Szia rendben köszönöm meg nézem azt is
Nincs mit szívesen
Hát én nagyon néma vagyok nem mikor életem le a coilt nem izzik egyszerre sehogy se
Hogy csináljam hogy szinkronba legyen? Bocsánat ha nagyon bamba vagyok
Csavarok meg vannak huzva rendesen? Amikor izzitod, kapargasd jobbra balra. Egyenlo tavolsagokra vannak befogatva? Labak meretei egyformak? Ezek csak tippek.
A kapargatást ki próbálom elméletileg a többi stimmel köszönöm szépen
Elvileg sőt gyakorlatilag is ha keràmia csipesszel kapargatod akkor elöbb utóbb meg lesz a szinkron…
Nah akkor rendelek egyet mindenképpen köszönöm
Nincs mit szívesen