Help improve Gilbert! Share your feedback 💡

Sziasztok :waving_hand:

Az utĂłbbi idƑben egyre több mindenben tud segĂ­teni Gilbert.

Kívåncsiak vagyunk, ti mennyire talåljåtok hasznosnak Gilberttel a közös munkåt?

KĂ©rlek, szavazzatok Ă©s ha van tapasztalatotok vagy vĂ©lemĂ©nyetek (akĂĄr pozitĂ­v, akĂĄr Ă©pĂ­tƑ jellegƱ kritika), Ă­rjĂĄtok meg.

Minden visszajelzĂ©s segĂ­t abban, hogy Gilbert mĂ©g jobb segĂ­tƑje legyen a KözössĂ©gnek :folded_hands:

• Nagyon hasznos – gyakran segĂ­t nekem :flexed_biceps:
  • JĂł irĂĄny, de mĂ©g lenne mit finomĂ­tani :light_bulb:
  • NĂ©ha hasznos, nĂ©ha nem :man_shrugging:
  • MĂ©g nem prĂłbĂĄltam, de kĂ­vĂĄncsi vagyok rĂĄ :eyes:
  • Nem igazĂĄn van rĂĄ szĂŒksĂ©gem :cross_mark:
0 voters

:speech_balloon: Írd le,
– miben segített neked Gilbert,
– vagy mit hiányolsz belƑle, amin javíthatnánk!

10 Likes

AlapvetƑen jĂł arĂĄnyban keresi ki a kĂ©rdĂ©semre a vĂĄlaszt, persze, mint minden AI-nĂĄl, a kĂ©rdĂ©st “jĂłl” kell feltenni :wink:
Ami velem 2-3 alkalommal is elƑfordult, hogy ha rĂĄkattintottam a “Gilbert AI”-ra Ă©s kĂ©rdeztem, egyszerƱen eldobta, hogy “nem elĂ©rhetƑ” vagy valami hasonlĂł ĂŒzenettel.

9 Likes

Nekem rengeteget segített olyan dolgokban, amik nem voltak vilågosak és nem akartam ezredik topicot létrehozni miatta. Nem nagyon tudok perpill belekötni. Talån amit @SiD_SiDoCiOuS is mond, hogy néha nem vålaszolt. :grin:

9 Likes

Teljesen jó, nekem egyébként van egy pici AI-viszolygåsom (kivéve karåcsonyi AI) , de ha megmarad a stílusa :grin:fullos így is.

Sokat segĂ­t infĂłk összegereblyĂ©zĂ©sĂ©ben, Ășgy lĂĄtom
Time is money. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Úgy lĂĄtom bevĂĄlt.Nekem mĂ©g nem volt rĂĄ szĂŒksĂ©gem.

10 Likes

Én nagyon bĂ­rom, bĂĄr nĂ©ha tĂ©nyleg szabadsĂĄgolja magĂĄt. :slightly_smiling_face:

Az elƑttem szĂłlĂłkhoz hasonlĂłan nekem is sokat segĂ­tett az Ă©pĂ­tĂ©s kezdetĂ©n, Ă­gy nem kellett huszadszor ugyanazokat a kĂ©rdĂ©seket feltenni. Ha valamit kerestem, abban is tudott segĂ­teni. A kĂ©peket is jĂłl felismeri, jĂłl tudja elemezni. NĂ©ha vicces is.:slightly_smiling_face:

10 Likes

Nem vagyok AL hĂ­vƑ,de a sok “honnan”kĂ©rdĂ©sre mĂĄr nem akartam vĂĄlaszolni.

Ɛ megteszi helyettĂŒnk,a sok felesleges gĂ©pelĂ©st helyettesĂ­ti.

Sokkal elƑzĂ©kenyebb Ă©s Ƒ nem idegeskedik a kĂ©rdĂ©seken :grin:

13 Likes

KiprĂłbĂĄltam mĂĄr, de elvagyok nĂ©lkĂŒle, viszont nagyon tetszik, hogy van stĂ­lusa, frappĂĄnsan vicces, laza. Gondolom, minnĂ©l többet firkĂĄlunk itt, annĂĄl jobban fogja felvenni a fonalat. Sokszor feltett kĂ©rdĂ©sekre vĂĄlaszol összeszedett összefoglalĂłt az ittlakĂłk kĂ©nyelmĂ©re Ă©s az olvasĂłk örömĂ©re. BĂ­rom, hogy van. :+1:

12 Likes

Szerintem hasznos 
 Nem vagyok ellene ezeknek , szerintem jelenleg az AI jelenti a legnagyobb innovåciót .. Nyilvån kb mind låttuk a Terminåtor filmeket valamelyikét :joy: 

Negatívum bennem csak az SE 
 Eddig nekem nem tudott segíteni vagy készlet hiånyos oldalakat dobål fel vagy timbuktu aki nem szållít ide .. ennyit a Google is tud .. 

9 Likes

Sziasztok :waving_hand:

ElƑször is nagyon köszönöm mindenkinek, aki eddig kiprĂłbĂĄlta Gilbertet, Ă©s megosztotta a tapasztalatait! :folded_hands:
Sokat segĂ­tetek abban, hogy folyamatosan fejlƑdhessen, Ă©s minĂ©l hasznosabb legyen a KözössĂ©g szĂĄmĂĄra. :vaperina:

Köszönöm mindenkinek az eddigi szavazatokat, visszajelzéseket! :folded_hands:

Igen, ez sajnos elƑfordulhat, bĂĄr ritkĂĄn. Ilyenkor Gilbert nagyobb terhelĂ©st kap Ă©s rövid idƑre tĂșlterhelƑdhet, pĂ©ldĂĄul ha egyszerre többen kĂ©rdeznek tƑle Ă©s ilyenkor a hĂĄlĂłzati kapcsolat is kissĂ© lelassul.

TöbbfĂ©le hiba is elƑjöhet: van, amikor egyszerƱen „nem ad tartalmat”, mĂĄskor pedig egy hibaĂŒzenettel tĂ©r vissza. Ez lehet kapcsolĂłdĂĄsi hiba, vagy az is, ha valaki elĂ©ri a napi hasznĂĄlati korlĂĄtot. Ilyenkor Ă©rdemes megĂ­rni neki, hogy nem vĂĄlaszolt Ă©s ha minden ok, tehĂĄt nincs nagyobb hiba vagy nem a limit miatt van akkor vĂĄlaszolni fog. :blush: RemĂ©lem a hĂĄlĂłzati problĂ©mĂĄn Ă©s tĂșlterhelĂ©sen a közeljövƑben tudok javĂ­tani! :crossed_fingers:

Köszönöm Samu, hogy ezt felhoztad mert fontos tisztĂĄzni, hogy Gilbert nem az oldalon zajlĂł beszĂ©lgetĂ©sekbƑl tanul, hanem mĂĄr eleve betanĂ­tottuk Ă©s folyamatosan frissĂ­tjĂŒk a legtöbb vape-pel kapcsolatos tudĂĄsra.

Amikor szĂŒksĂ©ges, eszközöket hĂ­v be, pĂ©ldĂĄul KeresĂ©st a VaperinĂĄn, Google keresĂ©st stb
, de ezt mindig Ƒ dönti el: ha Ășgy lĂĄtja, hogy a kĂ©rdĂ©sre sajĂĄt tudĂĄsĂĄbĂłl is biztonsĂĄgosan tud vĂĄlaszolni, akkor nem hasznĂĄl kĂŒlsƑ eszközt.

Az SE-verziĂłval kapcsolatban teljesen jogos, amit Ă­rsz.

ƐszintĂ©n szĂłlva, ez a verziĂł jĂłval kevesebb figyelmet kapott a tagoktĂłl Ă©s tƑlem is. MĂĄr gondolkodom rajta egy ideje, hogy hatĂĄrozatlan idƑre „nyugdĂ­jazzam”. :sweat_smile:

A problĂ©ma fƑleg abban rejlik, hogy a webshopok többsĂ©ge nem egysĂ©gesen Ă©pĂŒl fel, ezĂ©rt a botnak sokszor nehĂ©z megfelelƑen Ă©rtelmezni az oldalt. Ami nem is lenne akkora problĂ©ma mert a legtöbb shopot, illetve eshetƑsĂ©get lefedtem mĂĄr, viszont: :down_arrow:

GilbertSE ilyenkor pĂĄrhuzamosan több weboldalt is elemez, Ă©s ha valahol logikĂĄtlan a szerkezet, elƑfordulhat, hogy hibĂĄs vagy hiĂĄnyos adatot gyƱjt.

Emiatt fontos az is, hogy a „nincs raktĂĄron” jelzĂ©st is begyƱjtse, mert sok esetben csak a termĂ©koldalon derĂŒl ki, hogy valĂłban elĂ©rhetƑ-e az adott cucc.

Azt pedig megoldani, hogy csak olyan oldalakat talĂĄljon meg ami szĂĄllĂ­t MagyarorszĂĄgra szinte lehetetlen a fenti okok miatt Ă©s gyakran csak a rendelĂ©si folyamat sorĂĄn derĂŒlnek ki ezek az infĂłk.
EzĂ©rt fordulhat elƑ, hogy idƑnkĂ©nt kevĂ©sbĂ© relevĂĄns webshopok is bekerĂŒlnek az eredmĂ©nyek közĂ©.

9 Likes

Én idĂĄig csak az SE verziĂłt hasznĂĄltam, mert konkrĂ©t aromĂĄt vagy hardvert kerestem. Gilbertet szoktam mĂ©g az ifjoncok „hol lehet venni” kĂ©rdĂ©seire segĂ­tsĂ©gĂŒl hĂ­vni. AmĂșgy szeretem, mert jĂłpofa. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Jó arc, én bírom :grin:

8 Likes