Rendelt már innen valaki? Megbízhatóság illetve szállítási idő érdekelne. A napokban valaki kérdezett már az oldalról de a kommenteket olvasva nem derült ki egyértelműen számomra, hogy merjek-e rendelni innen (itt van raktáron és legjobb áron amit rendelni szeretnék).
Az Smo-King Shop webshop megbízhatónak tűnik, mivel:
Ügyfélértékelések: A Smo-King Shop 5 csillagot kapott a Trustpilot-on, és több mint 2500 véleményt összegyűjtött, amelyeken a vásárlók megosztották tapasztalataikat. A legtöbb értékelés pozitív.
Termékkínálat: Az oldalon széles választékban találhatóak különböző vape termékek és ízek, ami általában azt jelzi, hogy az üzlet aktívan foglalkozik a vape közösséggel.
Weboldal ellenőrzése: Az oldal kinézete és működése is professzionálisnak tűnik, ami szintén hozzájárul a megbízhatóság érzetéhez.
Azonban, mint mindig, érdemes alaposan átlapozni a vásárlói véleményeket a vásárlás előtt, mivel az egyéni tapasztalatok eltérőek lehetnek.
A Smo-King Shop weboldalon található információk szerint a szállítási idő a következőképpen alakul:
Belföldi szállítás (Olaszország területén): A megrendelések általában 24/48 órán belül érkeznek meg a GLS expressz futárszolgálat segítségével. A rendeléseket legfeljebb 24 órán belül küldik el, ha a rendelést a megelőző nap 16:00 óráig leadták és rendeztek.
Nemzetközi szállítás: Az EU-tagállamokba 14,90 € szállítási díjjal, míg az Egyesült Államokba és Kanadába 24,90 €-val lehet rendelni. Ezek a díjak nem készpénzes fizetéssel érvényesek.
Tehát a szállítás ideje 1-2 munkanap belföldön, míg nemzetközi szállítás esetén ez változhat a célország függvényében.
És végül mi lett? Megrendelted a Lightsaber X-et? Valóban jók az árak, de a szállítási költség 16 euró, akár 1 db-ot veszel akár többet. Mondjuk még igy is lehet, hogy olcsóbb mint máshol. De mondjuk ha jól bevásárol az ember, akkor már nem is olyan sok az a 16 euró szállítási költség.
Végül eljutottam addig a pontig, ahol a cím megadása után azonosítást kérnek a személyi igazolványom fotójával és itt megtorpantam. Ti találkoztatok már ilyennel? Nem szívesen tölteném fel…
Én ezen az oldalon mindent megcsináltam, a fizetésig jutottam, mikor rákattintottam a fizetésgombra a bankomtól sms ben kaptam az igazoló kódot, csak nem tudtam beírni mert az oldal olyan volt mint ha lefagyott volna!! Többször is próbáltam, de mindig így jártam!! Úgy ,hogy feladtam!!
Évekkel ezelőtt Németországban éltem, ott a riccardo-nál és a dampfdorado-nál ugyanez volt. Emailben küldtem el nekik a magyar személyim fotóját, amivel igazolnim kellett, hogy jogosult vagyok vásárlásra. Mivel esetemben nem tudtam beírni német szem .ig. számot. Azonnal reagáltak és utána minden rendben volt, annyira, hogy a későbbiekben a riccardo-tól még kis hazánkba is tudtam rendelni.
Nos, végül megrendeltem, e-mail-ben küldtem el a jogosítványom azonosításhoz. Hétfő éjfél körül adtam le a rendelést tehát gyanítom, hogy kedden dolgozták fel, ma (csütörtök) délben meg is érkezett (bravo). Gyorsak, megbízhatók, azt kaptam amit rendeltem Mindenképp akartam írni egy visszajelzést, bátran rendeljetek
Én mindent ki photoshop-oltam az ország-fénykép és a szül dátumot hagytam meg, engedte a rendszer feltölteni. Persze első körben a jogsit próbáltam, azt visszadobta.
Előbb-utóbb minden bolt be fogja vezetni, mert csak így tudják ellenőrizni a vásárló életkorát.
Egyszer kell megcsinálni, mint egy regisztrációt, ezt követően már vásárolhatsz.