Sajnos nem egyedi eset és nem is új keletű. Tavaly ősszel érkezett csomagom (u.az a chrono-dpd vonal) nézett ki hasonlóan, de abból hiányzott is néhány dolog, szerencsére a shop jóváírta voucher formájában.
Csak elgondolkodtam, ha ilyen állapotú csomagokat simán kézbesítenek, akkor hogy nézhet ki a “sérült csomag”?
Ha az Aladár és Lajosékról van szó, akkor annyit hozzáfűznék, hogy én az utóbbi néhány rendelésnél kértem, hogy erősítsék meg a dobozt, jól tömjék ki, és ragasszák rendesen körbe, mert hosszú utat fog megtenni, és sokszor előfordult, hogy majdnem szétesett s doboz. A válasz az volt, hogy nincs erre idejük, kapacitásuk, mert rengeteg csomagot kell feldolgozniuk. Szerencsére sosem hiányzott semmi a csomagból, és a tartalma nem sérült, így vagy úgy de ideért.
Én az indiánoknak szóltam a 2. rendelnél tőlük jött eddig a leg gyatrább csomagolás konkrétan össze vissza csuszkált minden a dobozban akadálytalanul valami apróságot rendel az ember még nem olyan para de amikor mod vagy tank jön azért ott para ha laza a csomag.
Csatlakozom a rendelésem minapi állapota kicsit érdekes volt. Kibontva , feltúrva. Panda vonalról érkezett. De azért ha megbontja valami nyavajás annyit tenne meg ,hogy normálisan bezárja utána egy ragasztó szallagal. Megjegyzésbe fogom kérni innentől a kereszt irányú szallagozást.
Nem tudom milyen bosszúálló raktárban ragadt szellem teszi ezt a vaper csomagokkal… ledurrant tőle a fél arca, mert balf@sz volt… minden esetre újra rendeltem a csomagot kompletten, és örülnék ha nem matatnának benne. Akkor nyúljanak bele, ha tesznek bele valamit. Fizetett csomag.Apjuk f*szát már, de tényleg. Amúgy meg senki nem rendelgetne külföldről ilyesmit, ha nem annyiba kerülne egy nicshot, amennyibe. 2db-ot vettem kényszerből a dohányboltban 2900Ft-ért. Ennyért 10db ot lehet kapni a fekete fehér macis shopban.Na mindegy, ez nem a dühöngő “szoba”.
Én kb. 1,5-2 éve olyan Francia Vape shop-bol rendelek aki GLS-el szállít. Az 5-6 rendelésből egyiknél sem volt semmi probléma,atom biztosan be van csomagolva és max. 4-ik napon bent van az automatában.Nincs összetörve,vagy szétszakadva,nem hiányzik a fele a csomagnak, mint a DPD-nél.
Szia. Privátban leírod, hogy ez melyik? Amiket én ismerek, azok közül egyik sem szállít azzal. Amiket ismerek, azokról a helyekről DPD, DHL, UPS szállít. Ezek között van francia, spanyol, görög.