megint na neee sűrűn jár a postás hozzád
persze tankhoz jár a mod is
Ne is haragudj @Elek_Segits ,de amikor nem olyan rég életem első rta-ját vadásztam pont te ajánlottad,hogy a trio a legmegfelelőbb a három közül ,most meg már csak neked nincs az egész Vaperina-n
Nem mondom, van benne valami.
Járni nem jár, de 7k-ért gondoltam megpróbálom, így megvan az ingyen posta, ha nem jön be majd megy fel az apróra.
Na hát őt sem kell félteni, biztos van ott még ezmegaz
Emlékszem ,múltkor villantott egyet
Hát eddig azt kell mondjam, hogy a dvarw mtl fl klón jobb ízű… Vagy még próbálkozom a vattázással, mert az úgy érzem nem lett az igazi.
Na, lesz itt mindjárt egy csomó eladó alighasználtgarázsbantartott trio
Szia! Sajna csak feketém volt így nem volt nàlam 2 hétig sem! SS tankok vannak csak nálam ezért próbáltam rendelni egy SS-t! De ez most sajna nem jött össze! Szurkolok nektek!!!
Ooo nekem nem kell,az egy számra jut három Én szurkolok neked
Én meg a dvarw-val vagyok úgy ,hogy elkeseredésemben már legutóbb kettőfeles magra tekertem de valami nem adja ki…Ok, valamennyire csak jó ,mert a legalapabb levesem,ami a gőzölésem kb 30%-át kiteszi az ebből a tankból a legjobb és még tervezek száraz dohány ízeket később bele.Ennyiből végülis jó és megérte hogy van,de…nem tudom…
majd azok fognak rám várni a használt triok
Szia Szabi! Igen bevárjuk amíg a srácok rájönnek hogy ez nem is az ő tankjuk!
persze majd akkor lesz a mienk amikor rá jönnek
Úgy-úgy! Majd könyörögnek hogy legalább a postát fizessük meg!
Hát úgy 5-10 év múlva gondolj már bele milyen magas lesz a postaköltség ezekhez a leharcolt antik tankokhoz
Bizony bizony! Na talán addigra lehet az értéke is megugrik!
Én általában kettőfelessel használom a dvarwot ss meg ni80 28ga huzallal, 0,8-1,1 ohm tartományban 10-15 watt között. Jó szokott lenni. De ez a trio még nem akarja megadni magát…
Megjött végre
Ezúton is ne hari @Szabolcs_Barna
Eskü nem én vettem meg az ucsót