megint na neee ![]()
sűrűn jár a postás hozzád![]()
persze tankhoz jár a mod is ![]()
![]()
Ne is haragudj @Elek_Segits ,de amikor nem olyan rég életem első rta-ját vadásztam pont te ajánlottad,hogy a trio a legmegfelelőbb a három közül ,most meg már csak neked nincs az egész Vaperina-n ![]()
![]()
![]()
Nem mondom, van benne valami. ![]()
Járni nem jár, de 7k-ért gondoltam megpróbálom, így megvan az ingyen posta, ha nem jön be majd megy fel az apróra.
Na hát őt sem kell félteni, biztos van ott még ezmegaz ![]()
Emlékszem ,múltkor villantott egyet![]()
![]()
![]()
Hát eddig azt kell mondjam, hogy a dvarw mtl fl klón jobb ízű… Vagy még próbálkozom a vattázással, mert az úgy érzem nem lett az igazi.
Na, lesz itt mindjárt egy csomó eladó alighasználtgarázsbantartott trio ![]()
Szia! Sajna csak feketém volt így nem volt nàlam 2 hétig sem! SS tankok vannak csak nálam ezért próbáltam rendelni egy SS-t! De ez most sajna nem jött össze! Szurkolok nektek!!!
Ooo nekem nem kell,az egy számra jut három ![]()
Én szurkolok neked![]()
![]()
Én meg a dvarw-val vagyok úgy ,hogy elkeseredésemben már legutóbb kettőfeles magra tekertem de valami nem adja ki…Ok, valamennyire csak jó ,mert a legalapabb levesem,ami a gőzölésem kb 30%-át kiteszi az ebből a tankból a legjobb és még tervezek száraz dohány ízeket később bele.Ennyiből végülis jó és megérte hogy van,de…nem tudom..
majd azok fognak rám várni a használt triok ![]()
![]()
Szia Szabi! Igen bevárjuk amíg a srácok rájönnek hogy ez nem is az ő tankjuk!
persze majd akkor lesz a mienk amikor rá jönnek ![]()
![]()
Úgy-úgy! Majd könyörögnek hogy legalább a postát fizessük meg!
![]()
Hát úgy 5-10 év múlva gondolj már bele milyen magas lesz a postaköltség ezekhez a leharcolt antik tankokhoz![]()
![]()
Bizony bizony! Na talán addigra lehet az értéke is megugrik!
Én általában kettőfelessel használom a dvarwot ss meg ni80 28ga huzallal, 0,8-1,1 ohm tartományban 10-15 watt között. Jó szokott lenni. De ez a trio még nem akarja megadni magát…
Megjött végre ![]()
Ezúton is ne hari @Szabolcs_Barna ![]()
Eskü nem én vettem meg az ucsót ![]()