Rendelés Kumulusvape-ről és egyéb kalandok 🤗

Szintúgy 10-15 w ,0.8-1.2 ohm,28ga.Picit nekem jobban kiadja nikellel mint ss-el,de már feladtam…Kávés és natúr dohányra szuper,ha desszert dohány marad a trio …Pár slukk és elmegy az íze ,csak orrban kifùjva érzem ,ha később rápróbálok megint szuper pár slukkra…Hogy állsz a trio-val?Egy tipp,az also gyűrű mindig legyen eggyel nagyobbra nyitva mint a középső .

3 kedvelés

semmi gáz szép darab​:wink::+1::smile:majd lesz egyszer nekem is majd​:wink:használd egészséggel

4 kedvelés

Hááát… kettes, kettőfeles sőt hármas maggal is próbáltam a triót ss huzallal és nem az igazi. Melegszik rendesen a kicsike és az ízek tompák. Desszert dohány és gyümölcs is próbálva lett benne. Most jön a ni80… Remélem azzal jobb lesz. A levegő valóban úgy a legjobb ahogy mondtad, köszönöm a tippet.

2 kedvelés

Gondolom hogy nem mindenkinek lesz jó választás a trio .Én a dvarwal vagyok így ,habár nem panaszkodok,amelyik ízzel jó azzal nagyon jó ,mindennapos használatban van.Ss-el is jó nekem a trio,de úgy nagyon kéri a wattot,melegebb a gőze amit nem szeretek.Nálam kettofeles mag,Ni 1 ohmra tekerve.Tekerés után frissen 11-11.5 w az első félórában .Ezután csökken az íze ahogy törik be a watta,ilyenkor 12.5-13 watt között járatom .Amikor betört a vatta(1-2 tank vagy kb 3-4ml) akkor újra megyek le a wattal .Nekem most a három napos tekerésben 10.6w is elég .

5 kedvelés

Nekem is ni80 kettőfélre tekerve 1,07 Ohm space coil. Super sorbe vatta. 11 watton hajtom de pattog egy kicsit hidegen. Ja és nem egy likvidtakarékos tank…

1 kedvelés

Ha picit is lazara hagyom a vattat pattog.de nem kell felni,jol meglehet tomni a tekercset,nem fog megegni,kap levest boven azokon az oriasi beomlokon=kb masfel-ketszer annyit eszik,mint a dvarw.En ugy szoktam,hogy elég passzos vattazas,vattat hosszabray vagom mint a tank ,kb 2-3mm-rel.Így nem folyik meg zsebben sem soha,ja es ritkitani is szoktam rajta.

3 kedvelés

Annyit beszéltetek a Trioról, hogy bár 2ml, de az Ares és a Bishop mellett egy kis RTA is lesz…

7 kedvelés