Szintúgy 10-15 w ,0.8-1.2 ohm,28ga.Picit nekem jobban kiadja nikellel mint ss-el,de már feladtam…Kávés és natúr dohányra szuper,ha desszert dohány marad a trio …Pár slukk és elmegy az íze ,csak orrban kifùjva érzem ,ha később rápróbálok megint szuper pár slukkra…Hogy állsz a trio-val?Egy tipp,az also gyűrű mindig legyen eggyel nagyobbra nyitva mint a középső .
semmi gáz szép darabmajd lesz egyszer nekem is majdhasználd egészséggel
Hááát… kettes, kettőfeles sőt hármas maggal is próbáltam a triót ss huzallal és nem az igazi. Melegszik rendesen a kicsike és az ízek tompák. Desszert dohány és gyümölcs is próbálva lett benne. Most jön a ni80… Remélem azzal jobb lesz. A levegő valóban úgy a legjobb ahogy mondtad, köszönöm a tippet.
Gondolom hogy nem mindenkinek lesz jó választás a trio .Én a dvarwal vagyok így ,habár nem panaszkodok,amelyik ízzel jó azzal nagyon jó ,mindennapos használatban van.Ss-el is jó nekem a trio,de úgy nagyon kéri a wattot,melegebb a gőze amit nem szeretek.Nálam kettofeles mag,Ni 1 ohmra tekerve.Tekerés után frissen 11-11.5 w az első félórában .Ezután csökken az íze ahogy törik be a watta,ilyenkor 12.5-13 watt között járatom .Amikor betört a vatta(1-2 tank vagy kb 3-4ml) akkor újra megyek le a wattal .Nekem most a három napos tekerésben 10.6w is elég .
Nekem is ni80 kettőfélre tekerve 1,07 Ohm space coil. Super sorbe vatta. 11 watton hajtom de pattog egy kicsit hidegen. Ja és nem egy likvidtakarékos tank…
Ha picit is lazara hagyom a vattat pattog.de nem kell felni,jol meglehet tomni a tekercset,nem fog megegni,kap levest boven azokon az oriasi beomlokon=kb masfel-ketszer annyit eszik,mint a dvarw.En ugy szoktam,hogy elég passzos vattazas,vattat hosszabray vagom mint a tank ,kb 2-3mm-rel.Így nem folyik meg zsebben sem soha,ja es ritkitani is szoktam rajta.
Annyit beszéltetek a Trioról, hogy bár 2ml, de az Ares és a Bishop mellett egy kis RTA is lesz…