5 eur a posta, rendeld meg gyorsba.
Alig több, mintha belföldön mpl-el küldenéd. Vaaagy rendelj 25 eur felett és kapsz -5 eur kedvezményt első rendelésből, vaaagy 50 felett és free shipping.
5 eur a posta, rendeld meg gyorsba.
Alig több, mintha belföldön mpl-el küldenéd. Vaaagy rendelj 25 eur felett és kapsz -5 eur kedvezményt első rendelésből, vaaagy 50 felett és free shipping.
persze még 30 euro kéne az ingyen postához de ez a trio jó árban van nagyon de ss nincs megint csak gun metal
Az ss lehet én voltam.5 €-tol már ajándékot is kapsz,50€-tol már ajándék liquidek,snv-k között választhatsz ,100€ felett vmi dl rta-t kapsz ,ha ép azt akarsz.
vagy én bocsánat kedves közeli vapertárs
Na de tehetek én arról hogy akciós volt minden?
semmi gáz váljék egészségetekre
Én biztos nem voltam. Miután megvettem volt még.
Nem csodálom, hogy ennyire kapkodják a cuccokat. Irdatlan jó áron van 1-1 dolog
Szia. Írtam az akciós csoportba egy trükköt. Érdemes kipróbálni, lehet nálad is működne, spórolva így még egy keveset.
Azonnal lecsapni rá,1 perce néztem van Ss
De ennek a kumulusnak télleg nincs angol verziója, vagy valamire vak vagyok?
rendelném én csak nem engedi a kártyás fizetést pedig jól írom be a kódót meg minden de nem engedi ki fizetni
Fiókodba beléptél ? Csak akkpr engedi
be be persze minden ok van ott nem tudom mi lehet a gond szállítási cím is jó minden banki adatokat kártya adatokat jól adtam meg és az sms kódódot is jól be írtam de nem nagyon akarja engedni rá nézek mi lehet a probléma
Tényleg nincs, @Baki tanácsára Google fordító bekapcsol a böngészőben és tökéletes az angol!Magyarral nem próbáltam
Én akkuval jártam így ,de pár perc múlva sikerült
Ne add fel! Kell az az SS TRIO neked is
vagy 10 biztos próbáltam de semmi nem akarja az igazat
Hánehogymánekednelegyen !
majd lesz max máshol nézek akkor csak ott drágább lesz annyi valamivel
Azt hiszem én is rendelni akarok már innen…
Nem tudom miért, és mit, de na…