Rendelés Kumulusvape-ről és egyéb kalandok 🤗

5 eur a posta, rendeld meg gyorsba. :+1:

Alig több, mintha belföldön mpl-el küldenéd. Vaaagy rendelj 25 eur felett és kapsz -5 eur kedvezményt első rendelésből, vaaagy 50 felett és free shipping. :rofl:

5 kedvelés

persze még 30 euro kéne az ingyen postához de ez a trio jó árban van nagyon de ss nincs megint csak gun metal :sweat_smile::rofl:

Az ss lehet én voltam.5 €-tol már ajándékot is kapsz,50€-tol már ajándék liquidek,snv-k között választhatsz ,100€ felett vmi dl rta-t kapsz ,ha ép azt akarsz.

5 kedvelés

vagy én :grin: bocsánat kedves közeli vapertárs :dash: :vaperina:
Na de tehetek én arról hogy akciós volt minden? :innocent:

4 kedvelés

semmi gáz váljék egészségetekre​:wink::+1:

3 kedvelés

Én biztos nem voltam. Miután megvettem volt még. :rofl:

4 kedvelés

Nem csodálom, hogy ennyire kapkodják a cuccokat. Irdatlan jó áron van 1-1 dolog :smiley:

4 kedvelés

Szia. Írtam az akciós csoportba egy trükköt. Érdemes kipróbálni, lehet nálad is működne, spórolva így még egy keveset. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Azonnal lecsapni rá,1 perce néztem van Ss :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

De ennek a kumulusnak télleg nincs angol verziója, vagy valamire vak vagyok?

2 kedvelés

rendelném én csak nem engedi a kártyás fizetést pedig jól írom be a kódót meg minden de nem engedi ki fizetni

Fiókodba beléptél ? Csak akkpr engedi

1 kedvelés

be be persze minden ok van ott nem tudom mi lehet a gond szállítási cím is jó minden banki adatokat kártya adatokat jól adtam meg és az sms kódódot is jól be írtam de nem nagyon akarja engedni rá nézek mi lehet a probléma

Tényleg nincs, @Baki tanácsára Google fordító bekapcsol a böngészőben és tökéletes az angol!Magyarral nem próbáltam :rofl:

1 kedvelés

ennyit akartam volna de már nem is kell inkább ha nem engedi :rofl:

Én akkuval jártam így ,de pár perc múlva sikerült
Ne add fel! Kell az az SS TRIO neked is :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

vagy 10 biztos próbáltam :sweat_smile:de semmi nem akarja az igazat​:grinning:

Hánehogymánekednelegyen !:crazy_face: :dash: :vaperina:

2 kedvelés

majd lesz max máshol nézek akkor :sweat_smile:csak ott drágább lesz annyi valamivel

Azt hiszem én is rendelni akarok már innen…
Nem tudom miért, és mit, de na…

3 kedvelés