Tölts a Reloaded-be egy kis Drifter Mangót… Állítólag jót tesz az idegeknek.
A nitrous van most nálam,de abban is az van
Na de most, hogy mindenki tud mindent es kiadta magabol amit szeretett volna kivancsian varom azokat a liquideket amiket mindig ujra rendeltek mert annyira bevalt, hogy fajna vapelni nelkule meg egy elmotesre melto tolem bar csak egyszer rendeltem az egyetlen mangos aminek nem mososzer ize volt az a mango bango egy kedves nagy mellu no mutatja rajta hogy mennyire
B-komplex full pg-ben. Szúnyogot is távol tartja.
(Ja, nekem most a jobb kezemben bacakodik egy ideg kopik a test…)
Egy kicsit azért elszomorítalak most… Ha olyan helyen veszed, akkor a 27% jó magyar forgalmi adót számolja neked a külhoni webshop. Szóval a szálak így vagy úgy, de a távolban összeérnek…idő kérdése már csak ez is
Szia!
Ami nekem és a páromnak eddig bejött 3-4 íz.Hozzátenném 25 év analóg után április óta vépelünk.Én próbáltam de amibe menthol vagy ájjsz van nem a kedvencem.No meg ami nekem ízlik azt mondom tuti neked lehet nem fog.Ez nagyon szubjektív dolog.
Graham Fuel Curros Spanyol édesség
Chilàn NoX - Secret’s Lab Tiramisu
Shinigami Zero Sweet Edition A&L Ultimate
Zöldalma
Pastèque Melon Punk Funk Hero
Görögdinye
Útolsóba van kis hűss.
Én mindig családi kirándulást tervezek a zöld hídon átt.
A Shinigami Zero itt is megy. Nagyon jó savanyás zöldalma.
Egy pont nekem is neki mellé még az Oni Zero kapjon egy pontot ..
Koszonom!! Meg vagy 5-6 eve probaltam eloszor a shinigamit szerintem finom savanykas likvid volt vegre nem az edes fajta emlekszem kikevertem eletem elso zold likvidjet, izlett de ugy emlekszem nagyon koxolt es egy spannak eladtam mert kellett neki valami aztan amikor ujra rendeltem volna mar nem talaltam sehol a nevet szoval most ujra felkerul a listara
Nálam semmit sem kokszolt … igaz a zéró az színtelen …
Azt nem probaltam de felirom a listara, bar ha nem tudok leadni normalis aron rendelest normalis oldalakon (lehetoleg max 2 hely, hogy minden meglegyen) akkor Parkany lesz a vege ott azert csak van minden