Július 29.-én rendeltem direktbe a wotofo-tól 3 terméket. Wotofo profile 1,5 rda, Wotofo dual mesh rda, wotofo squonk mod. Bevallom elsőre nem akartam ennyit,csak hát szépek voltak a képek. Elég komolynak tűnő postaköltsége volt a történetnek,de úgy voltam vele,ez tuti eredeti,ezen ne múljon. Természetesen angol fontban (vagyis annak megfelelő forintban) kellett fizetni átutalással. Mikor megjött az első emil róla,hogy a csomagszám legvégén ott van,hogy NL. akkor megnyugodtan,hogy Hollandiából érkezik,és megúsztam a vámot. Bőszen veregettem a saját vállamat,míg nem jött egy emil,hogy ugyan a vámosoknak küldjem át a vétellel kapcsolatos dokumentumokat 5 napon belül. Ekkor abbahagytam a vállam veregetését,és összeráncolt szemöldökkel,átküldtem amit kértek. Nem volt őszinte a mosolyom,mikor jelezték,hogy épp van 18 ezer forint feleslegem,amire ők igényt tartanának. Aztán a posta is jelezte,hogy kézbesítés címén egy jelképes 1800 ft-ot küldjek már nekik. Ez egy hete volt. Úgyhogy nagy naívan,baromi drágán vettem 3 dolgot,de cserébe a mai napig nem érkeztek meg hozzám. Ha esetleg bárki ennyire szerencsétlen lenne,mint én,akkor felhívnám a figyelmét,hogy tranzakciót megelőzően próbáljon meg kicsit jobban gondolkodni mint jómagam. Mondjuk bevallom férfiasan,nem tettem túl magasra a lécet.
Tanuló pénz, legközelebb majd előbb kérdezel, aztán vásárolsz. Ha ez vigasztal, több is veszett Mohácsnál (állítólag ).
Inkább ez mint pl egy cigbuy-os rendelés EUn kívülről…de jah, értem én, hogy inkább elsörözted volna a többletet
Ráértem, érdekelt ezért átnéztem…58 EUR+8EUR szállításért kapható sourcemore-on ez a 3as pakk. Garantáltan eredeti és nincs plusz költség…igaz 2-3 hét mire használható. Wotofo árai + szállítás, vámolás, +dátum :)) hozzáadásával 207 EUR-ra jön kb ki. Szóval tuti, hogy ennyi nem veszett Mohácsnál
Köszönöm szépen ezt a kommentet. Tényleg hiányzott egy gyomros még. Megtennéd,hogy kicsit nem kommentelsz?
ooooh Bishop hát Te vagy az!?..bocs, ha láttam volna előbb nem írom le
Szép ár. Ennél drágább tank már nem sok van a piacon.
Vagyis van,de azok legalább megérik,mert annyival jobbak is.
Egy életre megtanultam,hogy minden rendelésem előtt kérdezni fogok tőletek. Mentségemre legyen mondva,legalább tudok röhögni a saját hülyeségemen.
az se biztos de legalább nettó ár. Néha van ílyen belefut az ember…
Szia!
Tutira a kezedben lesz a csomag…
Rendeltem már én is a Wotofotol rendben megérkezett…
Igaz kell egy kis idő de meg lesz az
Köszönöm a megnyugtatást! Végre valakibe szorultak emberi érzések,és nem a megalázó számokat dobálja a meggondolatlan fejemhez.
Ha simogatjuk az egodat abból nem fogsz tanulni.